Hvordan selge en bil til CarMax

Selge en bil kan være utfordrende og frustrerende. Gjøre det selv er komplisert og noen ganger ubehagelig, siden du samhandler med kjøpere som vil sannsynligvis prøve å spikke ned prisen din. De fleste forhandlere vil ikke ta bilen uten at du kjøper en, og de gjør deres tilbud betinget av dine kjøpsbetingelser. CarMax, er imidlertid forskjellig. Carmax forhandlere har kjøpere som fungerer uavhengig av selgere. Kjøpere har ingenting å gjøre med salgsprosessen, og de gjør selge bilen til CarMax lett. Det hjelper å bli informert før du går inn i butikken, men slik at du vet hva du kan forvente. Du trenger
Driver lisens
registrering
tittel eller billån informasjon
sjekkhefte eller bankopplysninger
Minst ett komplett sett med nøkler
Vis flere instruksjoner
Getting Your Car klar
en

Rengjør bilen innvendig og utvendig. Fjern søppel og personlige eiendeler fra interiøret. Bilen trenger ikke å være perfekt, men en velholdt bil scorer bedre når dømt for nødvendig kosmetisk oppussing. Ettermarkedet modifikasjoner kan negativt påvirke salget så, om mulig, returnere bilen til lager tilstand. Hvis du har en "Smart Trip" toll-road transponder eller lignende enhet, må du fjerne den så godt som CD i bilstereoen, og disse blir ofte glemt av selgere
2 Samle all dokumentasjon om deg som eier av bilen. Ha førerkort (legitimasjon), din tittel (bevis på eierskap) eller lån informasjon, og eierens guider som kan ha kommet med bilen. Du bør også ha minst ett sett med nøkler til bilen, inkludert fjernkontroller. Hvis du skylder penger på bilen og du ikke finansiere et nytt kjøp (eller du kan ikke få finansiering til å dekke negativ egenkapital), vil du bli pålagt å betale ned lånet balanse før du fullfører salget.

3 p Hvis mulig, planlegger å ankomme tidlig, kort tid etter at CarMax butikken åpner. På travle dager kan ventetiden for en CarMax bil kjøperen bli ganske lang. Avgrensningsbrønnen selv tar vanligvis 30-45 minutter, ikke inkludert tiden fra når du kommer til butikken før når kjøperen kan starte vurdering, eller tid til å gjennomføre noen transaksjoner. . Generelt, har tenkt på to timer for hele prosessen
selge bilen: Den CarMax Experience
4

Når du ankommer, vil du bli møtt på inngangsdør . Informere megler om at du er interessert i å selge bilen din. Førsteamanuensis vil gå til bilen med deg for en innledende gå rundt å registrere din lisens plate nummer og vil etterlate et plast "hat" på bilen for å hjelpe kjøperen å finne den. Den megler har ingen innspill på vurdering og kan ikke påvirke tilbudet, men kan likevel spørre om eventuelle problemer med bilen.
5

megler vil ta deg tilbake inn i butikken og skape en kunde opp for deg, som deretter sendes til kjøperen team. Kjøperens avgrensnings-prosessen tar cirka 30 til 45 minutter, slik at megler kan tilby å vise deg biler hvis du er interessert, eller vise deg til venteområdet. Under vurdering, vil kjøperen kjøre bilen, så ikke bli skremt til å se den ut av parkeringsplassen.
6

Etter at kjøperen har utført vurdering og kom tilbudet på bilen din , den megler vil gjenåpne kundepost i datamaskinen og vise deg den oppfatningen. Dette vil vise resultatet at kjøperen tildelt ulike kondisjonsfaktor i bilen, samt eventuelle skader, tyveri eller svindel poster som kan gjelde for bilen. Hvis du har spørsmål eller bekymringer om vurdering, be om å snakke til kjøperen.
7

Etter å ha gjennomgått den oppfatningen, vil megler vise deg tilbudet og spør om du ønsker å selge bil til CarMax. Du kan enten bestemme seg for å selge på den tiden, eller du kan ta avgrensningsbrønnen tilbudet og la CarMax butikken. Avgrensningsbrønnen er bra for syv dager. Hvis du tillater avgrensingsbrønnen å utløpe, vil bilen må gå gjennom prosessen på nytt med ingen garanti for at tilbudet vil være den samme.
8 p Hvis du bestemmer deg for å selge, neste trinn i Prosessen avhenger av om du kjøper en annen bil. Hvis du ikke kjøper en, så megler vil ta deg til butikkens kontor og advokatfullmektig det vil fullføre salget. Hvis du kjøper en annen bil, så megler har mye mer av en rolle i å akseptere den gamle bilen, som for eksempel overføring av plater og de gjenværende personlige effekter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/selling-a-car-to-a-dealership/150811.html

Previous:
Next: No

Selger en bil til en forhandler