Trading bilen for Cash

Hvis du har en bil som du må kvitte deg med, men ønsker ikke å ta seg tid til detaljhandel det selv, kan du potensielt selge den til en bilforhandler selv om du ikke kjøper et nytt kjøretøy fra dem. Vanligvis vil det være en fordeling mellom hva du med rimelighet kunne selge en bil for på det åpne markedet og hva en forhandler vil betale deg for det. For noen mennesker, å gi opp denne marginen er verdt det for å unngå potensielle problemer involvert i å håndtere publikum på en brukt bil salg. Dette er hva du trenger
Tittel til bilen eller en gjeldende pay-off
Kontonummer hvis du har et lån på bilen
Current registrering
Vis flere instruksjoner

1

Gå rundt bilen og foreta en objektiv vurdering av tilstanden sin. Se på dekkene, vil de være i behov for utskifting snart? Nesten enhver forbruker vil faktor i kostnadene for nye dekk i sitt tilbud pris og giveren vil gjøre det også når de vurderer en bil for kjøp. Dekk med mindre enn halvparten av sin levetid venstre reduserer verdien av en bil. Har kroppen en overflod av hakk, riper og skrammer? Øye appell selger biler og en som er arrete opp vil selge for mindre enn en med en nær perfekt eksteriør og interiør selv om deres generelle mekaniske tilstanden er den samme. Er rengjøre innsiden uten tårer i trim eller møbeltrekk? De fleste mennesker har ikke noe imot å komme inn i en skitten bil sete som de skapte, men får inn i andres skitt er en annen sak helt.
2

Gjør din forskning for å få en idé om hva trade-i verdi er for bilen din. Husk at bruktbil markedet kan være svært volatile og betydelige prissvingninger kan skje i uker eller dager. De to viktigste verdivurdering tjenester gjenspeiler transaksjoner som fant sted mer enn en måned siden, nærmere 90 dager i noen tilfeller, så de vil ikke nødvendigvis reflektere dagens markedsforhold. Forhandlere basere sine kjøpskurs på engros-markedet som forbrukerne ikke har tilgang til. Sett deg selv i giverens sko, de vil ikke betale deg $ 10 000 hvis de kan få en lignende bil i engrosmarkedet for $ 8000. De trenger å ha muligheten til å gjøre en rimelig fortjeneste på noen biler de kjøper eller de vil ikke kjøpe dem. $ 500 til $ 1000 er ikke nok profitt i gjennomsnitt for å holde dem i virksomheten så har tenkt på dem som ønsker å gjøre mer enn det. Hvis du ikke er villig til å tillate at nivået av overskudd så bør du vurdere å prøve å selge bilen selv.
3

Invester litt tid og penger å gjøre bilen mer salgbar. Bruk informasjonen du sanket fra trinn nummer én og spiff opp bilen før du begynner å handle for en kjøper. Har bilen detaljert å sørge for at de detailer buffs ut noen lys riper. Ikke gjør maling flikking med pensel applikator. Giveren har tilgang til selskaper som vil gjøre en profesjonell jobb med maling touch-up. Å ha steinsprut presentere er bedre enn å ha en dårlig touch-up jobb på plass. Skifte dekk hvis slitt til innenfor 30 prosent av sin levetid, eller hvis du har feilaktige dekk. Har noen chips løst i frontruten. Mange forsikringsselskaper vil så chip reparasjon gratis hvis du oppfyller visse omfattende fradragsberettigede begrensninger. Hvis frontruten er sprukket, må den skiftes. Ikke bruke mer enn 3 til 5 prosent av bilens estimert verdi gjør overhaling fordi du vil vanligvis ikke være i stand til å hente inn mer enn det nivået av utgifter.
4

Ta bilen til to eller tre franchise forhandlere som selger din make på bilen ny. Be om bruktbil sjefen og spør ham om han er interessert i å gi deg en buy-stor for bilen din. En buy-budet er et fast tilbud om å kjøpe som nesten alltid har en utløpsdato knyttet til den. Ti dager er typisk, men sørg for at du bekrefte datoen med forhandleren hvis han tilbyr å kjøpe din bil. Hvis han er interessert i å gi deg et bud han vil sannsynligvis ønske å gjøre en visuell inspeksjon av bilen, samt en kort prøvetur. Hvis han tilbyr seg å kjøpe den be ham om å gi deg bud skriftlig, og ikke glem å få sitt visittkort. Etter å ha fått din første budet, gå til to mer franchised forhandlere for merkevaren og fullføre prosessen på nytt. Hvis det er en uavhengig bruktbil forhandler i ditt område som synes å spesialisere seg i den splitter få deres mening som well.Generally, vil tre bud nesten alltid gi deg et nøyaktig bilde av markedet. Får mer enn fem bud er vanligvis bortkastet time.Tell forhandleren hvis det er et lån pay-off på kjøretøyet. Noen stater har restriksjoner på plass som ikke vil tillate en forhandler for å selge en bil med mindre de har tittelen i hånden. Å måtte gjøre et lån pay-off kan utsette å motta tittelen med 30 dager eller mer. At forsinkelsen kan ha en effekt på budet de gir deg.
5

Selg bilen til høye bud hvis du er fornøyd med budene og fortsatt ønsker å fullføre transaksjonen. Ta med tittelen, kopi av registreringen og eventuelle lån kontonumre med deg til stengetid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/selling-a-car-to-a-dealership/150808.html

Previous:
Next:

Selger en bil til en forhandler