Tips om Trading en bil

Det er på tide å kjøpe en ny bil, og du ønsker å bytte inn din nåværende bil. Det er viktig å få best mulig verdi på handelen din. De fleste som ønsker å kjøpe en ny bil bruker mye tid på å samle informasjon for å få den beste prisen på den nye bilen, men de trenger ikke ta skritt som vil få dem topp dollar for deres handel. Forberedelse

Den beste måten å få mest mulig for din handel er å ta godt vare på bilen. Opprettholde den i god kjøreklar stand. Skifte olje regelmessig. Få dings og riper repareres. Tenk på hvordan bruktbiler ser på giverens mye. De er rene, kjører godt og har god maling og glass. Hvis din handel trenger mye rengjøring og reparasjon å være i den tilstanden, vil du få en lavere verdi.

Finn ut handelen i verdien av bilen. Hjemmesidene til Kelley Blue Book, Nada Guides og Edmonds har gode ressurser for fastsettelse av verdien. Vær realistisk om tilstanden på bilen. Utmerket tilstand verdi er ikke en rimelig forventning for noen trade-in.
Evaluere Trade

En bilforhandler ønsker brukte biler på tomten hans som er sent modell, utmerket stand og med lav miles. Det er en bonus hvis bilen er av samme merke som sin nye bil franchise. Biler som ikke tilfredsstiller disse kravene vil bli solgt til en grossist eller på auksjon.
P Hvis din handel er et kjøretøy giveren ønsker å ha på hennes bruktbil mye, vil det være mer fleksibilitet til å øke handelen i verdi. En bil som kommer til engrossalg vil bli kjøpt til en pris for å unngå et tap på salget.

Bruktbil manager vil kjøre trade-in og inspisere den for skader. Han er på jakt etter elementer for å markere ned verdien. I den blå boken, vil det være en verdi tillegg for lav kjørelengde biler. Den bruktbil manager vil ofte glemmer å legge i lav kjørelengde kreditt. En bilforhandler ønsker din trade-in, men de ønsker å kjøpe den på lavest mulig verdi.
Forhandle

Under forhandling, salg person og salgssjef vil bruke taktikk for å ha deg mentalt senke verdien av trade-in. Du må ha en god forståelse av den virkelige verdien av din trade-in. Ikke godta det første tilbudet. Du vil motta en verdi nær handel i verdi fra forskning.

Ikke la salgssjef tilby deg en høyere verdi for innbytte ved å øke prisen på bilen du ønsker å kjøpe . Hvis selger begynner å snakke om "trade godtgjørelse," han er kunstig å øke handel i verdi ved å belaste deg en høyere pris et annet sted. Prisen på bilen du kjøper og verdien av trade-in er separate forhandlinger, og du bør jobbe med hver verdi.
Ikke gi bort dine intensjoner
< p> For å få best mulig verdi, bør en trade-in være rene og i god mekanisk tilstand. Men ikke gå til bilforretning med hanskerommet og bagasjerommet alt renset ut. Salg person eller brukt bil manager vil se i disse områdene. Rense dem ut er en giveaway til selger at du har tenkt å gå hjem i en ny bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/selling-a-car-to-a-dealership/150809.html

Previous:
Next:

Selger en bil til en forhandler