Hvordan selge My Car Tilbake til bilforhandleren i Canada

Når det gjelder å kjøpe biler fra en forhandler, det er egentlig ikke noe slikt som en returrett dersom du ikke lenger ønsker kjøretøyet. Du kan imidlertid behandle bilen som en trade -in og selge den tilbake til forhandleren . Ved å gjøre din forskning og på vei inn i dealership med så mye kunnskap om kjøretøyet som mulig, vil det ikke være vanskelig å bytte den i. Instruksjoner
en

Ta bilen din til en mekaniker . Dette vil sikre at kjøretøyet er i gang , så vel som det kan før du tar det til forhandleren . Eventuelle spørsmål som forhandleren finner vil redusere mengden av penger de tilbyr deg .
2

Forskning verdien av kjøretøyet . Du vil ha en bedre sjanse for å få den fulle verdien av bilen din hvis du har en forståelse av hva som er før du kommer til forhandleren . Besøk så mange bruktbil nettsteder som mulig og se hva andre biler av samme året, merke , er modell og kjørelengde selger for. Noen banker vil bestemme verdien av et kjøretøy basert på kanadiske Black Book verdier hvis du går inn og ser en account manager .
3

Besøk flere forhandlere . Ved å gå til forskjellige forhandlere , vil du være sikker på å få best mulig pris . Hvis du ønsker å håndtere den forhandleren som du kjøpte bilen fra , er det fint. Bare vær klar over at de ikke kan gi deg den beste prisen du kan få.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/selling-a-car-to-a-dealership/150822.html

Previous:
Next: No

Selger en bil til en forhandler