Slik starter en bil Consignment Forretninger

Noen bileiere vil heller selge bilene sine selv på nettsamfunn som Craigslist og Marketplace på Facebook. Andre bileiere, men vil heller ikke forholde seg til prosessen i det hele tatt. En bil-sendingen virksomhet kan være en lønnsom måte å hjelpe andre selge og kjøpe biler. Du trenger
Commercial bilen mye
selger og kjøper kontrakter
Vis flere instruksjoner
en Få en bil mye som holder 15-20 biler.

Leie eller kjøpe en bil mye som kan holde så mange biler som du er i stand til å selge. Start ut med en masse som kan holde 15 til 20 biler. Sørg for at kommersielle mye har god belysning, og ligger i et område som har middels til stor trafikk. Du trenger også et lite kontor for å håndtere innkjøp, administrative oppgaver og telefonsamtaler.
2

Skaff en bedrift lisens, din EIN (Employer Identification Number) og har etableringen inspisert. Motta sertifisering som virksomheten din er trygg og i stand av en inspektør.
3 Rimelige kontrakter er avgjørende.

Utvikle kontrakter for dine kjøpere og selgere. Selgeren avtale bør være basert på hvor lenge bilen vil være på tomten (60 dager er rimelig), resultatandelen eksempel 60/40 eller 50/50, og bilen oppførte prisen. Legg i en klausul om at hvis du ikke selge bilen i løpet av de 60 dagene, har eieren fem på syv virkedager for å plukke opp bilen eller det vil bli eiendom bilen sendingen business. Kjøperens Avtalen bør være basert på hvor mye bilen kostnader, årlig rente, retur-og-utveksling politikk og den månedlige utbetalinger, hvis det er noen, samt kostnader som gebyret for plater, koder og trygdeytelser.
4 Kontroller at hver bil er ren.

Rengjør hver bil grundig. Hvis du ønsker å kutte en utgift, sette en klausul i selgers kontrakt at bilen må rengjøres grundig innvendig og utvendig før du innlevere det. Kundene er interessert i en bil forsendelse virksomhet som har gode tilbud og rene biler.
5

Hold faste utgifter for din bil forsendelsen virksomhet lavt som mulig. Du ønsker å åpne en virksomhet der du vil gjøre en fortjeneste, ikke har et underskudd. Hvis det er nødvendig, snakke med familie og venner om å investere i virksomheten gjennom ingen interesse eller lav rente lån eller pengegaver.
6 Flyers om specials bidra til å tiltrekke kunder.

Markedsfør bilen din forsendelse virksomhet. Gjør flygeblad som kort forklarer din bedrift og omfatter åpningstider, beliggenhet og eventuelle spesialtilbud du tilbyr, for eksempel avkall innskudd. Bruker nettsamfunn som Craigslist og Marketplace på Facebook. Benytte seg av lokale aviser, auto-handelsmann publikasjoner, lokale radiostasjoner og magasiner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/selling-a-car-to-a-dealership/150818.html

Previous:
Next:

Selger en bil til en forhandler