Hvordan tjene penger på salg av biler til Carmax

selge en bil eller et antall biler kan være en anstendig måte å gjøre litt ekstra penger uten å måtte overextend selv. Men å selge en bil kan ta en stor innsats fra din side. Det er samspillet med kjøpere, og siden forhandlere vil sjelden kjøpe en bil fra deg med mindre du kjøper en fra dem, er du sannsynligvis kommer til å bli håndtere slitne kjøpere som vil søke å prute på prisen. CarMax, derimot, er et selskap som avtaler i kjøp og salg av biler, og kjøp og salg aspekter er atskilt fra hverandre. Derfor er det mulig å selge en bil til CarMax raskt og enkelt og likevel få en rettferdig pris for det. Du trenger:
Bil tittel eller pay-off informasjon
gyldig registrering
gyldig legitimasjon med bilde
Taster og ekstern
Vis flere instruksjoner
1

Forstå hvordan CarMax kjøper biler. CarMax vil kjøpe noen bil uavhengig av alder, kjørelengde, eller tilstand, ifølge selskapets hjemmeside, og for å ha bilen utbygd vil du ikke engang trenger å sette opp en avtale. Bare ta det inn og på 30 minutter bør du ha en vurdering med et skriftlig tilbud som ikke endres. Forhold til den tiden det kan ta å selge en bil direkte til en enkelt kjøper, er 30 minutter ingenting.
2

Finn dine leverandører. Du kan prøve å bla gjennom rubrikkannonser i din lokale avis eller delta på auksjoner (som også er utlyst i aviser). Komme biler fra auksjoner er ofte mer verdt enn å gå direkte til en enkelt bil eier, som eier er ofte ute etter å få så mye penger som mulig mens folk auksjonering av en bil har ikke noe å si bortsett fra åpning bud og intervaller i hvor mye de kan ta med hjem.
3

Vurdere verdien av bilen du er i ferd med å kjøpe. Du ønsker ikke å betale mer enn det er verdt, og husk at CarMax ikke vil gi deg den fulle verdien av bilen. (Selskapet må tjene penger, også.) En god måte å finne ut bilens verdi er å konsultere en Kelley Blue Book eller vise sin online ressurs på kbb.com.
4

Rengjør din nye brukt bil, innvendig og utvendig. Den blankeste det er, jo mer CarMax gi deg. Selskapet vil sannsynligvis ikke gi deg et stort beløp for å ha det rent, men takstene er basert på bilens nåværende tilstand. Fjern eventuelle ettermarkedet modifikasjoner om nødvendig. Hvis du har lagt på større-enn-nødvendige dekk, unike maling jobber med design, tilpassede seter, bak spoilere, eller et annet ikke-generiske funksjoner, vil disse trenger å være tonet ned eller fjernes. Ikke alle har samme sans for stil og kanskje ikke ønsker å kjøpe en neon grønn Honda med spinnende felger.
5

Gå ned til CarMax og ha bilen utbygd. Steder kan bli funnet ved å skrive inn din delstat eller postnummer på carmax.com. Sørg for å bringe bilens tittel eller pay-off informasjon, gyldig registrering, fjernkontroll, og tastene, samt gyldig legitimasjon med bilde. Etter avgrensingsbrønnen bør du få et skriftlig tilbud som er gyldig i syv dager. Sammenlign CarMax tilbudet med det beløpet du har betalt for bilen og hvor mye det er i dag verdt. En god måte å finne ut om du har fått en verdig CarMax tilbudet er å sammenligne den skriftlige CarMax tilbudet sammen med det opprinnelige beløpet du betalte for bilen. Legg opp den generelle beløpet som ble brukt på vedlikehold og reparasjoner og totalt dette med betalt prisen. Det er beløpet du søker å hente inn, i beste fall. Jo nærmere CarMax tilbudet er til "hente inn pris" i motsetning til bilens verdi, jo bedre tilbudet er. Deretter bestemme om du ønsker å akseptere tilbudet. Hvis mulig, prøv å ikke akseptere tilbud for lavere enn hva bilen faktisk er verdt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/selling-a-car-to-a-dealership/150814.html

Previous:
Next:

Selger en bil til en forhandler