Hvordan Trade i bilen Når Check Engine lyset er på

En check engine lys bør ikke være en alvorlig hindring for handel med en bil. Noen undersøkelser før du går besøke dealership vil tillate deg å handle i bilen og får den beste verdien for handelen. Moderne biler har en innebygd motor kontroll datamaskinen og andre instrumenter som overvåker bilens funksjoner. Disse alle arbeide for å sikre bilen kjører effektivt. Hvis datamaskinen sanser noe som hindrer optimal drift, vil det føre til at check engine lys til å lyse. Instruksjoner
en

Årsaken for check engine lyset. Bilverksteder eller auto deler butikker kan ofte bruke utstyret sitt til å plugge inn i motoren kontroll datamaskinen og finne ut hva feilen skyldes check engine lyset. Mange steder vil utføre diagnostisering gratis, bare spør først om det er en kostnad
2

Få et anslag på kostnadene til reparasjon for å fikse feilen indikeres av check engine lyset.. Et hederlig verksted bør gi deg en god tro anslaget for reparasjonen kostnader.
3

Bruk en online auto verdi nettsted som Kelley Blue Book eller Edmunds å bestemme handelen i verdien av bilen . Beløpet du får fra forhandleren skulle være handelen i verdi, minus reparasjonskostnader.
4

Gå til bilforretning å handle i bilen. Din forskning på verdien av bilen og kostnaden for å fikse check engine lyset bør tillate deg å forhandle frem en rettferdig verdi for handel i. Foreslå forhandleren gjøre sin egen verifisering av årsaken til check engine lys.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/selling-a-car-to-a-dealership/150813.html

Previous:
Next:

Selger en bil til en forhandler