Hvordan returnere en brukt bil til CarMax

CarMax er et selskap som selger brukte biler og noen nye biler på utvalgte steder. Det er mer enn 100 Carmax butikker er i USA og biler kan overføres mellom steder. Hvis du nylig har kjøpt en bil fra selskapet, men bestemte seg for at du ikke liker det eller at kjøretøyet ikke passer dine nåværende behov, kan muligheten til å returnere bilen være tilgjengelig for deg. Du trenger
ID-kort
Purchase dokumenter
Vis flere instruksjoner
bestemme valgbarhet
en

Sørg for at du fortsatt har muligheten til å returnere bil. Du har fem dager etter kjøpet av din brukte bil for å ta det tilbake til CarMax for full refusjon. I tillegg råder CarMax at selskapets selgere ikke vil prøve å overbevise deg til å kjøpe en annen bil når du gjør returen.
2

Inspiser bilen. Se etter riper og bulker som ikke var der når du først har kjøpt bilen. Selskapet vil bare akseptere den brukte bilen og gi deg en full refusjon hvis bilen er i samme stand den var i da du kjøpte den. Med andre ord, hvis du rygget bilen inn i en stang to dager etter at du kjøpte den, kommer pengene-tilbake-garanti gjelder ikke.
3

tilbake bilen til CarMax. Det er ingen begrensninger i kjørelengden for retur av brukte kjøretøy, ifølge en CarMax salgsrepresentant. Kontroller at du har riktig identifikasjon og dokumentene du mottok på kjøpstidspunktet. Hvis en annen persons navn vises på kjøpsavtalen, må du ta den personen med deg for å få refundert. Fyll ut alle nødvendige papirene for å returnere bilen. Carmax problemer refusjoner i form av en sjekk som du får på den dagen du returnerer bilen til forhandleren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/selling-a-car-to-a-dealership/150816.html

Previous:
Next:

Selger en bil til en forhandler