Hvordan selge en Flood Vehicle

En flom kjøretøyet skal vises som å ha flom skade på en bil rapport. Dette svekker den samlede verdien av bilen, som elektriske systemer og selv bilen ramme anses kompromittert av vann. Alle som selger en bil med flomskader må være åpen med potensielle kjøpere hvis du blir spurt om sin fortid. Å kunne selge en flom skadede kjøretøy, må du ta noen ekstra skritt for å sikre et salg. Du trenger
NADA guide
Vis flere instruksjoner
en

Logg deg på NADA Guides nettside og skriv inn postnummer, bilmerke og modell, sammen med gjeldende funksjoner, for å finne en "grov handel i verdi."
2

Trekk fra minst 20 prosent av denne verdi på grunn av flom skade på bilen din. Ombygd biler selge for 10 til 20 prosent mindre enn markedsverdi, og useriøs biler selge for 40 til 60 prosent mindre enn virkelig verdi, slik at 20 prosent er et fornuftig tidspunkt å begynne å verdsette bilen.

3

Skaff en utvidet bil garanti fra en pålitelig selskap som Smart Auto Garanti som er overførbar, slik at de nye eierne har forsikring om at de er beskyttet dersom noe går galt med bilen. Bruk dette som et salgsargument i annonsen.
4

List bilen for salg på verdien pris enten på Craigslist eller i lokalavisen. Legg merke til i annonsen at bilen har flomskader og selge bilens viktigste punktene. For eksempel, hvis det er firehjulstrekk, merk dette. Hvis den har lav kilometerstand, legge dette til din annonse.
5

henvendelser for bilen og forklare omfanget av skaden hvis potensielle kjøpere ber om det. Når du viser bilen, påpeker skaden og reparasjonen for rehabilitering bilen. Vær konkret i dine forklaringer som dette vil bidra til å lindre frykt for kjøperne.
6

Kontakt en bilforhandler og har bilen for salg "som den er" for en anstendig pris som en siste utvei, hvis du ikke har noen suksess med å selge bilen privat.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/selling-a-car-to-a-dealership/150815.html

Previous:
Next:

Selger en bil til en forhandler