Hvordan selge biler til Brukte Forhandlere

Selge bilen din til en forhandler kommer med fordeler og ulemper. Hvis du skulle selge bilen til en annen person du ville ha til å annonsere, venter ved telefonen, vise bilen, og prute med kjøperen. Når du selger til en forhandler, de er alle sine problemer. Ulempen er at du er usannsynlig å få så mye penger for bilen fra en forhandler som du vil fra et privat salg. Giveren må selge denne bilen igjen på noe i nærheten av markedspris, slik at de ikke har råd til å betale markedspris for deg. Instruksjoner
selge bilen til en forhandler
en

Finn ut den virkelige markedsverdien av bilen. Skattemyndighetene anbefaler å bruke noen av de nasjonalt anerkjente auto trading guider. The National Automobile Dealers Association, Kelley Blue Book, og Edmunds alle satt ut nasjonalt anerkjente guider.
2

Vurdere din bil. Hvor ofte har bilen vært betjent? Er den i god kjører tilstand? Disse vil påvirke verdien av bilen din. Husk at giveren er sannsynlig å bare kjøpe denne bilen for mindre enn den oppgitte prisen.
3

Rengjør innsiden og ut. Prøv å få lukten ut, for det er flere produkter som kan gjøre dette
4

Vacuum innsiden av bilen din, må du huske å støvsuge gulvplankene og bagasjerommet
5 <.. p> Finn en forhandler som avtaler i din modell av bilen. Du kan vanligvis få en bedre pris fra en forhandler som har din modell.
6

Ikke bruke masse penger å fikse bilen. Giveren kan prøve å bruke dette som begrunnelse for en lavere pris, men han kan få en bil fast på en mye billigere pris enn du kan. De $ 1000 dollar kan du bruke på reparasjoner vil ikke legge $ 1000 dollar til den prisen giveren vil betale.
7

Stay fast i forhandlingene. Giveren kan tilby deg en handel i stedet for kontanter. Dette garn du vanligvis en høyere verdi for bilen, men det kan også brukes til å gjørmete forhandlingene. Hvis du vil ha penger, insisterer på kontanter.
8

Leave hvis du føler at du ikke kan komme til en rimelig pris med forhandleren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/selling-a-car-to-a-dealership/150812.html

Previous:
Next:

Selger en bil til en forhandler