Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Reklame en bil til salgs >> Content

Hvordan selge biler i en liten by

Det er mange fordeler med å leve i en liten by. Den familiarly med de rundt, kan komfort og generelt tregere tempo, legge kvalitet til ens livsstil. En liten by kan også være en ressurs for en å gjøre forretninger der. En bilforhandler er en slik virksomhet som kan "ta av" i en liten by. Bygge et godt omdømme gjennom kundeservice er viktig i en liten by og ofte best oppnås ved jungeltelegrafen. Instruksjoner
Small Town Business
en

være legitime. Sørg for å registrere virksomheten lokalt, få forsikring, en lisens til å selge biler og en kausjonist obligasjon. Denne måten, de fleste i byen vet at du er en legitim virksomhet, og at de kan stole på deg. Selv om kanskje de kjenner deg personlig, vil du vil de skal vite at business er business, og at din er over bord.
2

Offer militære, corporate og henvisning rabatter på biler. Det er en fin måte å bygge nettverk og vil hjelpe deg å bygge relasjoner med de i byen som er movers og Shakers. En grunn til at du ønsker å gjøre dette er fordi hvis du er ny til byen, vil du ønsker å bygge nettverk med folk som kjenner de fleste av byens innbyggere. Også, hvis du er ny til byen, er det en fin måte å møte folk raskt og utvikle et godt rykte som en smart business person ..
3

Plukk en god plassering for bilen din forhandler. Ofte etablere en bedrift i en liten by leveres med ett eller to problemer for entreprenør å forholde seg til. Enten det er mange av andre virksomheter akkurat som din, eller det er for få bedrifter av noe slag. Når det gjelder din bilforretning begge scenarier kan være utfordrende. Plukk en flott beliggenhet for din bedrift som gir seg til optimal trafikk. Sentrum av byen er en god idé, eller vurdere en plassering i en ny utvikling på kanten av byen hvor folk generelt er bedre økonomisk og ønsker å kjøpe.
4

Annonser for virksomheten i det lokale avis og på den lokale TV-stasjonen. De fleste små byer har et lokalt nettverk affiliate stasjon og eller en kabel stasjon. Investere klokt og kjøpe noen kommersiell tid til å annonsere din bilforretning. Det kan også være imponerende å gjøre det kommersielle selv i stedet for å ansette skuespillere. Ved å gjøre dette, kan byens innbyggere føler deg som om du er å nå ut til dem personlig. De kan også føle som om du er en kjendis fordi du er på TV. De vil ønske å komme til forhandleren for å møte deg og gjøre forretninger med deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/advertising-car-sale/135802.html

Previous:
Next:

Reklame en bil til salgs