Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Reklame en bil til salgs >> Content

The Best Automotive salgsfremmende elementer

Stor automotive salgsfremmende elementer som kan bety forskjellen mellom å få et salg, og å ha din kunde vandre til en annen bilforhandler for å sjekke utvalget der. Salgsfremmende elementer er erter, små lavkost add-ons som blidgjøre avtalen i kundens sinn. Heldigvis de beste automotive salgsfremmende elementer er sjelden dyrt og alltid betale for seg selv over tid. T-skjorter

Du har to alternativer når det gjelder å bruke skjerm-trykte t-skjorter som et salgsfremmende element. Har du våren for god kvalitet skjorter som kundene er sannsynlig å bære på lang sikt, eller kjøper du billigere t-skjorter som bare kan brukes én gang før de er klar for fille boksen? Svaret er vanlig å se: Kjøp attraktive skjorter for opprykk din som vil bli jevnlig bæres av kundene. For high-end kunder som kjøper luksus eller sportsbiler, vurdere å bruke brodert pologensere.
Leker

Toys har blitt brukt for bilindustrien salgsfremmende elementer i flere tiår. I de tidlige årene av forrige århundre, hver gang et kjøretøy ble kjøpt, fikk barna i familien en liten modell bil av den nye familien bil. Disse er så godt husket at de er ettertraktet samleobjekter i dag. Mange biler er tilgjengelig, og du kan stille dem opp på en hylle i utstillingslokalet din. Når barna ser dem, vil de ønsker en, og du kan la dem vite hvis foreldrene kjøpe en bil, en av disse bilene er deres. Voksne kjøpere av high-end sportsbiler kan reagere positivt på å få en kopi for sitt skrivebord.
Hats

En tradisjonell bilindustri salgsfremmende element, hatter har en tendens til brukes i mange år, uavhengig av meldingen på dem, fordi det virker så bortkastet å kaste ut en perfekt god lue. I tillegg, selv om hatten ender opp i en donasjon boksen, vil den endelige destinasjonen fortsatt være noens hode. Ha navnet på forhandleren din silkscreened eller brodert på hatten på en slik måte at mottakerne vil ikke være uvillig til å bruke det uansett hvor de går. Dette betyr å bruke koordinering, lavmælte farger for å sende meldingen.
Solparasoller

Søn nyanser er en annen salgsfremmende element som brukes ofte og sjelden kastet bort selv etter års bruk. Har begge sider av solseil skrives ut med navnet på din forhandler eller meldingen din, og kaste den i gratis med alle kjøretøy kjøp. Den solseil vil få nok av bruk i løpet av sommermånedene, tradisjonelt de største bilsalg månedene av året.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/advertising-car-sale/135829.html

Previous:
Next: No

Reklame en bil til salgs