Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Reklame en bil til salgs >> Content

Hvordan annonserer jeg en bil for deler i Detroit , Michigan ?

Detroit , er Michigan regnes som sentrum av bilbransjen aktivitet på grunn av fabrikker som var der. Mens nye biler blir solgt i Detroit , er det også folk som trenger brukte biler eller eldre biler som kan strippet for deler. Hvis du har en bil du ønsker å selge for deler i Detroit , tilbyr byen en rekke ressurser til å gjøre det . Instruksjoner
en

Ta ut en annonse i lokalavisene i Detroit og omkringliggende områder. Annonsere i lokale magasiner og aviser som du selger en bil for deler. Prisene for annonsen er satt av utgiver, og vil endre seg fra en publikasjon til en annen. Pass på at du inkluderer året , merke, modell , tilstand, din kontaktinformasjon og hvorvidt kjøperen har til å transportere bilen.
2

Annonser på Internett. Det er gratis rubrikkannonser , som craigslist.org og lokale nettsteder, som cars4detroit.com , der du kan annonsere sammen med andre biler for salg i byen Detroit . Cars4detroit.com kommer med en avgift, omtrent $ 25 i måneden for annonsering, som du må betale hvis du vil at annonseplass.
3

lage løpesedler og sette dem opp rundt Detroit . Ta løpesedler til bedrifter som kan være interessert i å kjøpe en bil for deler, for eksempel auto skrap verft . Staple løpesedler til en telefonstolpe ( hvis tillatt) , sette dem opp i butikkvinduer eller bare dele dem ut til folk på gaten .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/advertising-car-sale/135815.html

Previous:
Next:

Reklame en bil til salgs