Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Reklame en bil til salgs >> Content

Hvordan List en bil til salgs

Når det er på tide å selge bilen din, er det mange muligheter for "listing" bilen, eller reklame det på lister over biler til salgs for å få verdifull eksponering. For å øke sannsynligheten for et raskt salg, bør du annonsere bilen i mer enn ett sted. Denne metoden sikrer at du vil nå flere målgrupper. Du trenger
til salgs skilt
Papir
Computer
Printer
Internett
Vis flere instruksjoner
en

Skriv en detaljert beskrivelse av kjøretøyet, med så mye av den informasjonen du vet om bilen inkludert. Det kreves ikke at du deler dette dokumentet med kjøpere eller potensielle kjøpere, men informasjonen vil være nyttig når du mottar henvendelser om kjøretøyet. Det vil også hjelpe deg til å skrive språket til å annonsere bilen din.
2

Fyll ut en "Til salgs" skilt og plassere den i bilen. Hvis du kjører bilen mens selger det, vil denne metoden kommunisere tilgjengeligheten av bilen til mange potensielle kjøpere. Hvis du ikke kjører bilen, parkere bilen der den kan bli sett av folk som går eller kjører forbi den, for eksempel hvor hagen din møter på gaten eller på et hjørne hvor mye trafikk passerer.

3

Lag og skrive ut flyers med informasjon om kjøretøyet og plassere dem i områder med stor trafikk. Høy trafikk områder inkluderer dagligvarebutikker, bibliotek, treningssentre, kirker og andre lignende steder. Kontroller at du har all viktig informasjon på flygeblad. Det er en god idé å inkludere et bilde av kjøretøyet.
4

Annonser ditt kjøretøy online. Du kan legge inn informasjon gratis på flere nettsteder, inkludert Craigs List og Uno bilforhandlere. Disse nettstedene tilbyr klare instruksjoner for å legge ut informasjon om bilen din og gi deg en online publikum du kan ellers ikke kunne nå. I tillegg til å bruke bil-orienterte nettsteder, kan du annonsere bilen på nettsamfunn hvor du har medlemskap, som for eksempel Facebook og Twitter.
5

Annonser ditt kjøretøy i lokalavisen. Ved hjelp av den detaljerte beskrivelsen du opprettet tidligere, skrive en kort, konsis (du må betale ved linjen eller av ordet i de fleste aviser) beskrivelse av kjøretøyet og sende det til den lokale avisen. Mange søndag avis utgaver har utvidet rubrikkannonser og høyere lesertall enn andre dager. For å finne klassifisert annonsen priser, kontakt din lokale papir.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/advertising-car-sale/135816.html

Previous:
Next:

Reklame en bil til salgs