Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Reklame en bil til salgs >> Content

Hvordan bli kvitt en uønsket Bil

Når du har en uønsket kjøretøy, kan sin tilstedeværelse i garasjen eller oppkjørselen være en uvelkommen syn. Hvis det står mellom deg og få den bilen du ønsker, har du sannsynligvis gjort vedtak om at det er tid for det å gå. Når beslutningen er gjort, er det eneste igjen å bestemme hva som er den beste måten å gå om det. Instruksjoner
en

Gå til Kelley Blue Book hjemmeside (se Ressurser) og ser opp bilens verdi ved å oppgi merke og modell. Finn ut hva bilen din er verdt for både handel-in og privat salg. Ta hensyn til sin slitasje, og hvis det er noen mekaniske problemer som må fikses. Dette vil hjelpe deg å bestemme hvordan du vil gå videre i å bli kvitt bilen.
2

Gå til en bilforhandler hvis planen er å erstatte bilen med en ny eller brukt bil. Spør forhandleren om sin handel i programmet og finne ut hva det er villig til å tilby for deg. Forvent forhandleren for å vurdere bilens alder, utseende og kjører tilstand før det gjør deg til en trade-in tilbudet. Mengden av trade-in er så brukt mot kjøp av en ny bil.
3

sammenligne tilbudet mot forskningen du har gjort. Hvis du er uenig med hva som har blitt tilbudt, bør du vurdere å kvitte seg med bilen din ved å selge det privat. Plassere en annonse i den lokale avisen, og annonsere gjennom en rekke andre kilder. For eksempel kan en annonse plasseres i en brukt bil tidsskrift eller en gratis annonse kan plasseres på rikknettsteder som Craigslist. I tillegg bør en enkel til salgs-skilt plasseres i vinduet sammen med en kontakt nummer og en salgspris. Privateide selge bilen din er den beste måten å få mest mulig penger ut av din uønsket bil.
4

Approach en auto sendingen mye hvis du ikke har tid til å håndtere faktisk å selge bilen selv . Dette fungerer bra hvis du ønsker å tjene penger på bilen, men ikke ønsker den parkert i garasjen mens du prøver å selge den. Spør sendingen eieren hvis hun belaster en flat avgift, og hvor mye som avgiften. Hvis han tar en provisjon på tidspunktet for salg, spør ham hva prosentandel han tar. Sendingen mye vil holde bilen på sine premisser og håndtere alle de sidene ved å selge det.
5

Look for veldedighet som aksepterer bilen donasjoner hvis kjøretøyet har en lav verdi, eller hvis du bare ønsker å komme kvitt det uansett om du tjene penger på det. Ved å finne en veldedig organisasjon, kan du kontakte den for sine retningslinjer angående donasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/advertising-car-sale/135821.html

Previous:
Next:

Reklame en bil til salgs