Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Reklame en bil til salgs >> Content

Hvordan selge en avdød slektning Bil

Selge en bil selv kan være en tidkrevende prosess, men når bilen tilhører en død slektning det er flere veisperringer du må lovlig løse før du prøver salget. Den eneste personen lov til å selge en bil er sin rettmessige eier. Før du kan selge bilen du må overta eierskapet ved å fylle ut de riktige papirene med statens Department of Motor Vehicles. Instruksjoner
Før du selger
en

Ring avdelingskontor Department of Motor Vehicles (DMV) som er nærmest din avdøde slektning. Informere den offisielle der som du ønsker å overføre den avdødes bil i ditt navn og spør hva papirene du trenger for å sende inn.

Den nøyaktige dokumentasjonen du trenger varierer avhengig av staten, men du vil vanligvis må oppgi vilje, den opprinnelige bilen tittel, din slektning dødsattest og bevis på din egen identitet.
2

Samle all nødvendig dokumentasjon. Deretter lage kopier av alt før du besøker DMV, slik at du har kopier til eget bruk.
3

Besøk DMV med all denne informasjonen du trenger. Diskuter tittelen overføring med en kontorist, som bør gi deg en state-spesifikke skjema å fylle ut, slik at du kan overføre bilen inn navnet ditt. . Betale riktig avgift for å sluttføre transaksjonen

gebyrer varierer fra staten, som i juli 2010, belaster Pennsylvania en $ 22,50 gebyr for tittelen overføring (med ingen gebyr for ektefeller), mens California vurderer en $ 10 gebyr for å overføre tittelen på en avdød persons bil.
4

Informer ekspeditøren at du har tenkt å selge bilen kort tid og spør hva slags papirer du må fylle ut når du selger bilen (dette varierer avhengig av staten) . Hvis du trenger for å fullføre papirarbeidet for å avslutte salget, skaffe en tomt skjema fra DMV tjenestemenn. Dersom kjøperen må gjøre dette, bekrefter at du har ikke lenger ansvar når du selger bilen og overføre den nye tittelen til kjøperen. Når du mottar den nye tittelen, du er den nye eieren og står fritt til å selge bilen.
Selge bilen
5

Forskning bilens verdi på Kelley Blue Book (se Ressurser). Inn i bilens merke, modell, år og kjørelengde å få en foreslått verdi. Hvis du ønsker å selge bilen raskt, rabatt foreslått verdi.
6

List bilen din for salg på nettet (se Ressurser). Dette tillater deg å nå et bredt publikum av potensielle kjøpere. Legge ut bilder av bilen pluss en beskrivelse som dekker sin alder, tilstand, sted og enhver viktig informasjon (for eksempel hvilken type radio eller media player i bilen, om bilen har en GPS-system eller om det er manuell eller automatisk). Korrespondere med interesserte kjøpere og gjøre avtaler for å vise dem i bilen.
7

Ta ut en rubrikkannonse i lokalavisen for å nå et publikum i ditt nærområde. Inkluder bilens året, merke og modell, en kort beskrivelse og ditt telefonnummer. Korrespondere med interesserte parter via telefon.
8

sluttføre salget når en potensiell kjøper bekrefter hennes interesse. Skaff en kontant eller sjekk betaling. Presentere kjøperen med tittelen. Fullfør kjøperens personopplysninger, bilens kilometerteller telle og din personlige informasjon i de riktige sporene på tittelen. Snu nøklene og gi kjøperen sin nye bil.
9

Fullfør noen oppfølging papirarbeid med DMV for staten hvis du trenger å gjøre det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/advertising-car-sale/135811.html

Previous:
Next:

Reklame en bil til salgs