Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Reklame en bil til salgs >> Content

Hvordan markedsføre brukte biler til subprime-markedet

Biler er viktig for å få folk til og fra jobb når det ikke er tilstrekkelig offentlig transport. For å kvalifisere for en splitter ny bil lån, er kjøpere forventes å ha plettfri kreditt. De som har ingen kreditt historie eller har blemmer i sin fortid kan ikke ofte kvalifisere seg. Plasser deg selv å selge i subprime-markedet for å kapitalisere på denne undervurderte markedssegmentet. Du trenger:
brosjyre nettsted Du
to brukte biler
Vis flere instruksjoner
salg av brukte kort til personer med kreditt problemer
en

Forskning din lokale prospekter. Bruk sosiale nettverk til å stille spørsmål om bil kjøpevaner. Gjennomgå demografi og statistikk av lokale utgaver av publikasjoner som Auto Trader og Pennysaver. Ring salgsteamet av disse publikasjonene. Later til å være en annonsør og be de sende deg mer informasjon om deres bil kjøpe kunder.
2

Utvikle en markedsføring melding eller slagord basert på markedsundersøkelser. "Bad Credit. Konkurs. No problem" er en populær bransje slagord. Gjør din unike for ditt lokale område som "Everybody Drives i Tacoma, Washington." Fokus på ønskene til en bestemt nisje innenfor den demografiske. MotorTrader rapporterer at en Experian studie sier at "kvinner er typisk mer drevet av faktorer som de løpende kostnadene, klistremerke pris, skatt bracket og evnen til å finansiere kjøpet."
3

Lag en salgsbrosjyren. Ta bilder av dine beste utseende brukte biler. Bruk desktop publishing programvare maler for å lime inn bilder. Skriv ut slagord i fet skrift på den første siden. Bruk de samme fargene fra din forhandler skilt og logoer i brosjyren. Forklar hvordan du kan hjelpe prospekter kvalifisere seg i noen få avsnitt.
4

Skriv ut brosjyren til en PDF-konvertering programvare som PDF viderekobling. Leie en webdesigner fra den lokale høgskolen til å bygge et nettsted som passer din brosjyre. Inkludere noen bilder av biler som du har med korte beskrivelser. Oppmuntre potensielle kunder til å komme til tomten og se for seg.
5

Gi bort to biler til familier i nød i samfunnet. Kontakt den lokale Frelsesarmeen kapittel og be dem om å bidra til å finne en familie til å donere til. Skriv en pressemelding og la de lokale medier vet om giveaway din.
6

Kjøp annonseplass på busstoppet steder. Kontakt transport myndighet for å få kontaktinformasjon for deres annonsering avdeling eller administrerende byrå. Annonse priser avhenge av lokale markedsforhold. McQuail er Mass Communication Theory av Denis McQuail sier (s. 223), "Reklame-baserte medier er vurdert i henhold til antall og type forbrukere (hvem de er, hvor de bor) nås med spesielle meldinger."
7

Pay for bannerannonser. Registrer deg med en affiliate program etter å få henvisninger fra andre bilforhandlere. Leie ditt nettsted designer til å lage fargerike, øye spratt annonser.
8

Legg til en e fange funksjonen på nettstedet ditt slik at du ikke mister den trafikken som bannerannonser skape. Utvikle et nyhetsbrev som du sender ut ukentlige gi tips om vaske biler, gass kjørelengde tips osv. Skriv noen få avsnitt og inkludere bilder av dine nyeste mange ankomster.
9

behandle gjester som besøker mye rettferdig. Ikke press dem. Bruke de erfaringene som en sjanse til å få fremtidige henvisninger. Biler selgere har et dårlig rykte. I "Foreta og salg av biler" James M. Rubenstein skriver: "De fleste amerikanere sett på å kjøpe biler som tilsvarer besøke tannlegen - en prosedyre på å påføre smerte, men nødvendig for langsiktig personlig pleie."

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/advertising-car-sale/135813.html

Previous:
Next:

Reklame en bil til salgs