Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Reklame en bil til salgs >> Content

Hvordan skrive på frontruter

Skriften på frontruter og noen annen bil vinduer har lenge vært en måte å annonsere, sende meldinger, feire og la andre folk få vite forskjellige ting om deg. Den enkleste måten å gjøre ikke-permanente merker på bilvinduene er med vindu eller glass markører. Du kan også bruke skokrem, men vinduet eller glass markører er lett vaskes av glass og ikke føre til permanente markeringer til bilen din. Du trenger
Window eller glass markør
Shoe Polish
Vis flere instruksjoner
en

Rengjør frontruten. Skriver på en frontruten dekket av støv eller andre stoffer kan føre til skriftlig å gå av tidligere enn forventet eller ikke brukes riktig.
2

Plan hva du ønsker å skrive på frontruten og hvor stor du vil meldingen skal være slik at du kan formatere det jevnt, og unngå klønete klemme bokstaver i på slutten av meldingen.
3

Bruk vindu eller glass markører på frontruten ved å riste markør godt deretter trykke tuppen mot glasset. Klem forsiktig for å gjøre fargen kommer ut av markøren, og inn i dysen. Det er best å gå over skrivingen din med vinduet markører mer enn en gang slik at det gjør en tykkere melding, er lettere å se og vil forbli på frontruten lenger.
4

Bruk skokrem ved fukting børsten slutten av skokrem flaske med skokrem ved å snu den opp ned. Begynne å skrive på frontruten. Igjen er det best å gå over meldingen med skokrem mer enn en gang slik at det gjør en tykkere pels for meldingen, er lettere å se og vil forbli på frontruten lenger.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/advertising-car-sale/135818.html

Previous:
Next:

Reklame en bil til salgs