Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Reklame en bil til salgs >> Content

Hvordan List en brukt bil

Bruktbil oppføringer er et verktøy som brukes av bildeler selgere å forklare sine biler plassering, pris og funksjoner tilgjengelig. Ofte er bil oppføring skrevet på en type forkortelse med forkortelser for biler egenskaper. Oppføringer kan vises i flere ulike medier som aviser, on-line kataloger, on-line auksjonshus og salg bil tidsskrifter. Oppføringene er sendt til forlaget eller web programmet og deretter vist til offentligheten. Online oppføringer er generelt mer grundig og inkluderer flere bilder og en generell bil historie. De publiserte bil oppføringene er ofte 3-4 linjer. Instruksjoner
en

Bestem verdien av bilen ved hjelp av en bil verdi ressurs nettsted. Vaske bilen så godt som mulig eller har det profesjonelt detaljert. Sørg for å støvsuge, fjerne striper fra glasset, og tørk ned utvendige motordeler.
2

Komponer en avisannonse om 15 ord lang, inkludere verdien, lage, år, modell og funksjoner bilen. Forkorte året av bilen ved å slippe de to første siffer (eksempel 2009 ford explorer = '09 ford exp.) Og bruke dette som en tittel for annonsen.
3

Forkort funksjoner ved hjelp den første bokstaven. For eksempel bruke PW i stedet for elektriske vinduene. Sørg for å inkludere kontaktinformasjon som fornavn og telefonnummer. Nevn hvis prisen er omsettelig.
4

Bruk hele ord og ikke forkortelser for nettannonser. Legg anekdoter for nettannonser. For eksempel "fikk meg til å arbeide pålitelig i mange år." Prisen er vanligvis gratis og ikke per ord. Last den elektroniske annonsen til en nettside som er vert for online bilannonser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/advertising-car-sale/135817.html

Previous:
Next:

Reklame en bil til salgs