Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Reklame en bil til salgs >> Content

Hvordan selge Antikk restaurering prosjektet Cars

Gjenopprette antikviteter kan gi en stor gevinst til den som finner en diamant i grov. Gamle biler har grupper av mennesker som bare ønsker å finne at neste restaurering prosjekt for å kjøpe og finish. Som en bedrift, er kjøp og salg av antikke biler for restaurering del av en større nisje marked av bilentusiaster som bruker milliarder av dollar hvert år på nettopp disse typer prosjekter. Selge antikke restaurering prosjekt biler på steder der disse gruppene møtes, i det de leser, og på Internett-områder som de går. Koble kjøpere og selgere eller selge til det offentlige en restaurering prosjekt de har vært på jakt etter. Du trenger
CameraTitle informasjon
Vis flere instruksjoner
en

ta bilder i en godt opplyst plasseringen av antikke prosjekt bilen (e) du har å selge. Inkludere bilder av alle delene og innsiden og ut av bilen slik den vil se på tidspunktet for salg. Bruk et digitalt kamera til å ta bilder eller har bilder gjort om til digitalt format slik at du kan bruke Internett som en måte å fremme og annonsere salg. Gode ​​bilder er det første skrittet i å selge antikke restaurering prosjekt biler. Kjøpere ønsker å føle seg trygge på at de har så mye informasjon som de trenger for å foreta en informert beslutning før til å kjøpe en restaurering prosjekt. Holde dem informert med klare bilder av bilen (e) du selger.
2

Kontakt tre handel magasiner eller nettsteder som har informasjon og nyheter om antikke biler. Tre av de beste kan nås online på Hemmings, Auto Handel Classics og Classic Car Sales (se Ressurser). Her er hvor du kan få mest mulig eksponering for salg av en antikk restaurering prosjekt. Legg inn en annonse med detaljert informasjon som beskriver nøyaktig hva som er inkludert. Send inn annonsen til disse antikke utstillingslokaler i "Til salgs"-delen og få flere muligheter til å selge antikke restaurering prosjekt biler fra ut av byen kjøpere.
3

List en annonse i lokale Auto Trader magasiner som publiserer lokale biler for salg som en ukentlig eller månedlig oversikt. Det lokale markedet for restaurering prosjekter kan bli der en rask salg er gjort. Lokale bileiere som liker å gjenopprette prosjekt biler bor i hvert eneste gatehjørne.
4

Registrer deg hos en kommende bil show. En bil show tiltrekker den perfekte kjøper av et prosjekt bil. Bil viser vil bringe eiere fra hele på ett sted. De ser etter nye ting å jobbe med og det store arbeidet som har blitt gjort til biler av alle slag. Å se en antikk bil i forfall kan være utløser som motiverer disse bilentusiaster å kjøpe på impuls. Viser av de sjeldne aspekter av merke eller modell kan gjøre å selge et prosjekt bilen lettere. Når tilskuere og eiere kommer sammen for å sette pris på en stor bil, kan de lett forholde seg til et uferdig prosjekt før det er fullført.
5

Lever informative hefter til auto deler butikker og ytelse butikker i området av salget. Kjør rundt for en dag og gi deg informasjonen du har om din restaurering prosjekt og eventuelle kommende salg. Disse butikkene er ofte villige til å la en liten bedrift eller enkeltperson la noen sider med informasjon for sine kunder å se. Det gir kunden noe å se over mens du venter på service. Kombinere det beste av trykk, i person og elektronisk informasjon for å gjøre et raskt salg til en av de tusenvis av mennesker du kommer med nyheter du levert om salget.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/advertising-car-sale/135792.html

Previous:
Next:

Reklame en bil til salgs