Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Reklame en bil til salgs >> Content

Hvordan lage din egen bil Commercial

Bilforretninger ofte mail løpesedler til boliger med håp om å få folk til å gå gjennom dører. Sannheten er at de fleste av disse løpesedler blir kastet bort, med andre junk mail, og sjelden lest. Å gjøre en bil kommersielle å annonsere kjøretøy inventar kan bidra til å bringe i virksomheten og øke salget. Lufting en bil kommersiell kan koste litt mer enn flyger distribusjon, men kan også generere et større publikum. Du trenger
Commercial script
dreiebok
Storyboard
Breakdown ark
Model release form
Sted tillater
Sted release form
Forsikring
kameraer
Audio utstyr
Belysning utstyr
Movie redigering programvare
DVD-R
Vis flere instruksjoner
en

Lag en kommersiell og dreiebok. En kommersiell skript vil inneholde en beskrivelse av handlingen som vil skje, karakter eller skuespiller navn og dialog. Den dreiebok vil gi kamera retninger og skudd. Det er også viktig å skape et storyboard for hvert skudd, samt et sammenbrudd ark for å identifisere nødvendige effekter og rekvisitter.
2

skuespillere, skuespillere eller drivere. Har dem alle fylle ut modell utgivelse skjemaer, slik at du kan lovlig ta dem. Holde minst tre øvelser før produsere det kommersielle. Hold produksjonsmøter før hver øvelse og endelig skyte for å sikre at alle kjenner sine roller og har mulighet til å stille spørsmål.
3

Scout plasseringen. Søke etter et lett tilgjengelig område. Hvis bilen er å rulle, sørg for å velge en lukket driving kurs eller en åpen strekning av veien som ikke er opptatt. Ta kontakt med din by eller stat film kommisjon for å skaffe filming tillatelser, plassering utgivelsen former og forsikring. Finn ut om du må betale avgifter til film i visse områder.
4

Secure produksjonsutstyr. Finn en video og lyd utleie selskap enten lokalt eller online og leie kameraer, mikrofoner, belysning og alt mulig annet er nødvendig. Det er best å leie to høykvalitets kameraer for å få flere bilder av bilen (e).
5

Skyt det kommersielle. Følg dreiebok og storyboard for å sikre at alle har tatt bildet. Ta opp ekstra bilder av bilen (e) og ambient lyd for å legge under redigeringen. Dette er kjent som "B-Roll." Ta tre skudd, på det meste, av hver scene å produsere kommersielle i rimelig tid.
6

Overfør opptakene til en film redigering program. Etter dette, endre navn på hvert bilde, hvis mulig. I redigeringsprosessen skal du velge de beste bildene og lydspor. Legg til video overganger og musikk for å fullføre det kommersielle. Lagre det ferdige resultatet på harddisken eller brenne den til en DVD-R.
7

Kontakt lokale TV-stasjoner og kabelselskaper å kjøpe annonseplass. Få informasjon om annonseplass priser og krav som trengs for å kjøre det kommersielle. Reklame prisene kan variere i henhold til selskapets og plassering. Når luften tid er betalt, vil du motta kjører datoer og klokkeslett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/advertising-car-sale/135812.html

Previous:
Next:

Reklame en bil til salgs