Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Reklame en bil til salgs >> Content

Hvordan beregne markedsverdien av brukte biler

Dealing med en bilselger kan være en av livets mest frustrerende opplevelser , spesielt når du prøver å bestemme verdien av trade-in . Med begreper som "Blue Book" og "Black Book" og detaljhandel og engros, hvem kan si hva som er en fair pris ? Sant skal sies , mange faktorer må tas i betraktning. Det er objektive måter å fastslå verdi, for eksempel år, merke , modell og kjørelengde. Men noen aspekter er subjektive , for eksempel tilstanden og utseendet . Du trenger
Kelly Blue Book
Vis flere instruksjoner
en

Samle bilens relevant informasjon: . Year, merke, modell, kjørelengde , opsjoner og trim pakke < br >
2

Bestem bilens generelle tilstand . De fleste biler faller inn under de gode eller rettferdige retningslinjer. I virkeligheten er det ingen gode biler . Alle kjøretøy kan bli funnet å ha en feil . Hvordan ser denne bilen ? Hvordan kjøre den? Hva trenger det ? Hvordan sammenligner det til andre liker det ? Er det en populær farge ?
3

Bestem på pris eller annenhåndsverdi tror du bilen er verdt . Mange måter å faktor prisen kan bli funnet på Internett. Kelly Blue Book , lenge bransjestandarden , er en trygg retningslinje, som er Autotrader.com og selv eBay.com . Ta tallene fra alle tre områdene , og gjennomsnittlig dem . Dette skal resultere i en markedsriktig pris for bilen din .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/advertising-car-sale/135797.html

Previous:
Next:

Reklame en bil til salgs