Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Reklame en bil til salgs >> Content

Hvordan få toppen dollar for din Junk Bil

Har du en bil som har sittet i hagen din for en stund, og du vet ikke hva jeg skal gjøre med det? Har det sett sine siste dager? Du tenker kanskje at bilen har så mye galt med det at det ikke er verdt å reparere eller gjenopprette. Kanskje det er rustne ut, med ingenting mye å jobbe. Så, du endelig bestemmer deg for å få det fraktet unna.Godt, før du gjør det, her er noen ting du bør vite. Mange folk ikke innser at denne gamle stykke søppel metall gir en god pris på en bilopphugging. Hvis du ikke vet dette, kan du ringe noen som er i tauing virksomheten eller useriøs bil virksomheten og be dem om å ta det bort. De vil gjøre nettopp det, spesielt hvis du ringer og spør dem hvor mye de vil lade å gjøre det. "Å, jeg skal gi deg en pause i dag fordi det er hunden min bursdag - Jeg skal gjøre det for $ 75." Hva en avtale, kan du tenke. Nei, ikke bare er det ikke en avtale, du går glipp av en fin haug med kontanter. Prisen på stål og andre metaller har vært varierende på aksjemarkedet det siste, men ikke på noe tidspunkt i løpet av de siste årene har det blitt verdiløs. Den personen som kommer til å plukke opp bilen (for bare $ 75!) Vil ta bilen til et sted og bryte det ned i deler som vil bli solgt separat før han tar det til bilopphugging og får enda mer penger. Han kan ta ut batteriet, katalysatoren (edelt metall), ta av felger, dekk og noen radioer eller CD-spiller inne. Det er andre ting som ikke er nevnt her, men de er de viktigste tingene. Hvis du er i en ganske befolket område, å være i junk bilen virksomhet bringer inn en masse penger. Folk noen ganger bare "vil ha den ut av hagen min", og på den måten er å kaste bort penger. Omvendt, folk som er fattige og har en useriøs bil ikke innser at de kan ha $ 300 sitter i sin front yard. Når folk ser skilt som sier, "Top dollar for useriøs biler", betyr det at folk virkelig betaler for useriøs biler. Imidlertid varierer prisen du får, avhengig av hvem du snakker med. Du kan få en $ 100 forskjell mellom topp betaleren og bottom.See nedenfor for noen ting å gjøre for å få så mye penger for dårlig ol 'venn som du kan. Du trenger
Lokale annonser
Vis flere instruksjoner
en

titt i din lokale rubrikkannonser under automotive seksjon for "useriøs biler" eller under "tjenester" ; som det kunne bli oppført under begge. Også se under "tauing".
2

Husk hvor du har vært vitne til skilt lagt langs veien reklame for junk biler. Få deres antall. Også, bare fordi noen sier de betaler en viss sum betyr ikke at de gjør. De kan si "opp til $ 300" eller noe lignende, men når du snakker med dem de gir deg den myke sko shuffle og det du står med en fyr i hagen din som tross alt som bare er villig til å betale deg 150 dollar. Få et annet tilbud.
3

Se under "bil" i Gule Side annonser, og finne "Bilberging" eller "Junk Cars." Du kan finne annonser på nettet også på bildeler vognplasser, eller private annonser ved å bare sette "junk biler" og din by i søkemotoren. Du vil finne mange oppføringer for dem, og du kan ringe dem for priser. Du kan også se på Craigslist.
4

Forstå at det er mye falsk reklame i junk bilen virksomhet. De gjør en masse penger på biler, og de er avhengige av uvitenhet å gjøre et varp. Og de gjør. Men hvis du trenger penger, vet at du har valg. De regner med å gå videre og gi dem bilen hvis de står i hagen din med kontanter i hånden, selv om det er bare halvparten av hva deres annonsen sier. Ikke gjør det. Finne noen som er villig til å gi deg hva deres annonsen sier. Mange av dem vil "forklare" hvorfor bilen ikke er "verdt" $ 300, fordi den ikke har blah, blah og blah.
5

Kjør en ærlig annonse i avisen hvis bilen kjører fortsatt men er i behov av noen reparasjoner. Du kan få mer på den måten. Det er verdt prisen av annonsen for å finne ut, hvis penger er et problem for deg. Mange useriøs bil folk vil plukke opp en ellers god transport bil for $ 200, fikse det som er galt hvis det ikke er for omfattende, og videreselge den med god fortjeneste. Du kan gjøre det selv. Hvis det er behov for en ny girkasse, nye dekk og kanskje et par andre mindre ting, få prisene på å få gjenoppbygd deler og deretter se på Blue Book verdien av bilen. Hvis du kan selge den for mindre enn at etter reparasjoner og fortsatt gjøre en fortjeneste, kan det være lurt å gå den veien. Junk bil folk ofte snu en bil som det over og stikke av med $ 1500 eller mer klart etter utgifter.
6

Varelager bagasjerommet først hvis du lar noen ta bilen, som du kan ha startkabler , verktøy, tilsetningsstoffer eller en god reservedeler dekk du kan selge separat. Se under setene for personlige eiendeler eller penger. Det er nyttig, men ikke alltid nødvendig (avhengig av staten) å ha tittelen på bilen. Dette er for å unngå stjålne biler blir slått i. Finn ut fra en søppelplass hvis de krever en tittel hvis det kommer til knuseren. Finn ut også hva søppelplass vil betale deg direkte om du kan kjøre den der. Du kan gjøre ut bedre økonomisk på den måten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/advertising-car-sale/135796.html

Previous:
Next:

Reklame en bil til salgs