Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Reklame en bil til salgs >> Content

Hvordan plassere annonser på biler i California

Selge en bil i California er ikke vanskelig, men det krever litt planlegging. Å fremskynde prosessen med å selge bilen din, må du forstå markedet. Heldigvis, i California er det et stort marked av folk på jakt etter biler. Når du finne hvor disse kjøpere ser etter biler, vil du øke sjansen for å selge bilen i tide. Du trenger
Digitalkamera
Vis flere instruksjoner
en

Ta et bilde av bilen din. Sørg for å få bilder av eksteriør, interiør, vinduer og dekk. Potensielle kjøpere vil ønske å se hele kroppen. Hvis det er noen bulker eller riper, sørg for at de er vist på bildene. Bare fordi en bil har skade, betyr ikke at det ikke vil selge.
2

Opprett gratis online annonser. California er en stor stat, og hvis du ønsker å få maksimal eksponering, legger inn en annonse på nettet. Nettsteder som Penny Saver og Craigslist fungere godt for å selge biler. Disse nettstedene tiltrekke hundretusener hver dag og er gratis å bruke.
3

List bilens detaljer. Inkluder merke, modell og år av bilen. Oppgi hvor mange miles bilen har blitt kjørt og eventuelle funksjoner som aircondition, forhjulsdrift og sidekollisjonsputer. Være ærlig om bilens tilstand, og om bilen trenger noe vedlikehold.
4

Legg din kontaktinformasjon. Du kan legge igjen et telefonnummer, e-postadresse. Hvis du bruker Craigslist, kan du holde dine personlige detaljer skjult, og bruke e-post liste gitt av systemet.
5

Last bilen bilder. Med bildene lastet opp, bilen beskrivelse og kontaktopplysninger er oppført, kan du velge forhåndsvisning for å se hvordan annonsen vil vises på nettet. Hvis du er fornøyd, kan du velge å "Post", og i løpet av minutter annonsen vil gå live.
6

Annonser i avisen. Plassere annonser i publikasjoner som Los Angeles Times og San Francisco Chronicle. Velg en stor avis som har en stor leserskare i ditt område. Annonsene vil ikke være gratis, men du betaler for å øke eksponeringen å selge bilen.
7

Place kunngjort i bilens vindu. Et varsel i bilvinduet bør det opplyses om pris og et telefonnummer. Drivere og andre personer vil se at bilen er til salgs og hvis interessert de vil gi deg en samtale.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/advertising-car-sale/135823.html

Previous:
Next:

Reklame en bil til salgs