Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Reklame en bil til salgs >> Content

Hvordan Consign My Car

Hvis du er ute etter å selge bilen din og ønsker større eksponering for potensielle kjøpere, vurdere innleverer bilen. Det er nok av auto sendingen forhandlere som spesialiserer seg på reklame og salg kjøretøyet. Instruksjoner
en

Søk etter en forhandler som consigns biler som Consign-A-Car, Fiskens, Denning Cars, eller Gulliver USA. Noen forhandlere vil faktisk vise bilen fysisk på et show room floor, og andre vil rett og slett har det på populære online nettsteder.
2

Ring forhandleren for å spørre om deres sendingen avtale politikk. Pass på å merke visse faktorer som minimum perioder, typer kjøretøyer akseptert, tilstand på kjøretøy, administrative avgifter, identitet beskyttelse, og alternativer hvis bilen ikke selger.
3

Bring bilen til forhandleren. Dealership vil inspisere bilen, og ta bilder for markedsføringsformål.
4

Snakk med forhandleren prising rådgiver for å finne ut en god liste pris. Også kommet til en enighet om et beløp av provisjon forhandleren krever. Hvis det er et lån på bilen, diskutere Utbetalingen alternativer.
5

signerer en kontrakt avtale om å innlevere kjøretøyet.
6

Sjekk for eventuelle statusoppdateringer. Når kjøretøyet er solgt, vil forhandleren kontakte deg med ytterligere instruksjoner og informasjon om hvordan å samle inn dine provenyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/advertising-car-sale/135819.html

Previous:
Next:

Reklame en bil til salgs