Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Reklame en bil til salgs >> Content

Tips for å selge brukte biler

Det er endelig på tide å gå videre. Ditt liv har endret seg. Du har flere medlemmer i familien din. Pendle er litt lengre. Du hater å gjøre det, men vet du at det er på tide. Du må selge car.As smertefullt det kan være for enkelte mennesker, mange av oss nå et punkt der vi må selge vår nåværende bil og få en nyere en å bedre passe vår livsstil. Denne artikkelen vil gi deg tips om hvordan du skal selge din bruktbil, slik at du får maksimal verdi du fortjener. Du trenger
Internett
Tilgang til en hobby butikk eller din garasje
Olje og oljefilter
Vis flere instruksjoner
tips om hvordan å selge din bruktbil

en

Ha en profesjonell ren og detalj bilen din. En potensiell kjøper kan se flekker av smuss og skitt som ikke har fanget ditt syn. Ved å ha en profesjonell rengjøring gjort har du en bedre sjanse til å imponere den potensielle kjøperen. Den viser deg også ta godt vare på bilen din.
2

grunnleggende vedlikehold på bilen før du setter den opp for salg. Oljeskift kan gjøres hjemme. Roter dekkene hvis du ikke har gjort det på en stund. Selv lube arbeidsplasser kan være ferdig i garasjen hvis du har en vedlikeholds-guide tilgjengelig med bil. Å gjøre dette grunnleggende vedlikehold kan gjøre bilen vises i sin opprinnelige tilstand under en prøvetur. Hvis du har en registrering av vedlikehold, gjøre den tilgjengelig.
3

Bruk riktige akronymer og forkortelser når selge bilen gjennom avisen. "A /C" står for air condition, 5spd står for fem-trinns girkasse; "PWR" refererer til automatisk vinduer, automatiske dører, etc. Jo flere funksjoner du kan liste i en annonse , jo bedre føler en potensiell kjøper har for ditt kjøretøy. Føl deg fri til å krydre opp annonsen med humor ved å bruke fraser som "fri bil med kjøp av $ 12 000 nøkkelen."
4

Vær høflig og alltid positivt om bilen din. I utgangspunktet handle hvordan du forventer en bilselger å handle: ikke for pushy, ikke altfor misfornøyde, alltid klar til å gi deg fakta. Snakke om noen av de beste minnene du har hatt i bilen. Gjør deg selv tilgjengelig til nesten enhver time for prøvekjøring eller visningene. Begrense deg til bare i helgene eller morgenen bare kan begrense potensielle kjøpere du kan tiltrekke.
5

Forvent å forhandle. Selv om du setter "fast" av tilbudet, du sannsynligvis vil forhandle om prisen. Hvis mulig, skrive ut Kelly Blue Book anbefalte pris og sammenligninger med lignende biler for salg i ditt område. Denne måten en potensiell kjøper kan føle seg litt mer komfortabel med den prisen du ønsker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/advertising-car-sale/135789.html

Previous:
Next:

Reklame en bil til salgs