Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Reklame en bil til salgs >> Content

Kilometerteller Timer Vs. Miles

Kilometertellere, enten mekaniske eller elektroniske, holde oversikt over hvor mye miles en bil reiser. Men bilens kilometerteller ikke kan fortelle hvor mange timer motoren har kjørt. De to er helt forskjellige indikatorer, avhengig av hvordan bilen ble brukt. Odometers
Hver gang et hjul roterer den beveger seg en del av en kilometer.

Ifølge 2CarPros.com har odometers eksistert siden 27 f.Kr., da en romersk forfatter og arkitekt brukte en vogn hjulet for å måle avstand. Kilometertellere arbeide ved å måle hjulet rotasjoner på et kjøretøy, og, avhengig av størrelsen av hjulet, konvertering mengden av rotasjoner for å distanse. Når nok rotasjoner blir lagt sammen, har bilen reist mile og kilometerteller poster som.
Båtnavn
Motortimer beregnes etter hvor mye tid motoren har vært i gang.

En kjøretøyets motortimer er ikke kalkulert med miles, men etter tid. Et kjøretøy som reiser 60 miles kan reise denne avstanden i noen tid. Hvis bilen kjører et gjennomsnitt på 30 miles per time, vil det kjøre motoren to timer for å dekke avstanden. Hvis bilen kjører i 60 km /h, vil bilen dekke avstanden på bare en time.
Hva det betyr
kjøre en motor lenge eller kjører en motor hardt ha negative effekter på mekanikken.

biler eller lastebiler som sitter i trafikken, i tomgang eller ved lave hastigheter for lange perioder av gangen, vil gjennomgå mer mekanisk slitasje på grunn av stupbratte åpningstider. Det samme gjelder for motorer som tar mye landeveiskjøring, gjennomsnittlig hastighet på 75 miles i timen. Motoren arbeider lenger i den første scenario og hardere i det andre. Begge påvirke mechanicals av motoren.
Timer vs Miles

En bil med en kilometerstand på 60.000 miles kan ha en motor som har opplevd en rekke antall timer. Ett kjøretøy kan ha veldig lave motortimer, men har jobbet hardt for å akkumulere disse miles, flytting under de fleste turer på 75 mph. Et annet kjøretøy kan sitte i inaktiv mye, reoler opp høye motortimer mens dekker samme avstand. En tredje bil, med en god balanse mellom motorveien og bykjøring, vil oppleve motortimer et sted i midten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/advertising-car-sale/135826.html

Previous:
Next:

Reklame en bil til salgs