Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

1993 Mazda MPV Oil Specs

The 1993 Mazda MPV minivan tilbyr to motor alternativer: en 2,6 L, fire-sylindret motor og en 3,0 L, seks-sylindret motor. Mazda konstruert begge motorene med et flertall av de samme delene, slik at de ulike aspekter av motoren utskiftbare. Oljeskift i MPV krever at du bruker riktig olje filter, tøm plug dreiemoment og riktig mengde av riktig olje vekt som beskrevet av Mazda. Olje Vekt og Beløp

Mazda anbefaler 4,8 liter SAE 10W30 olje med et oljeskift for begge motorene. Mengden av olje er ikke inkludert filteret. Kontroller oljenivået etter bytte filter og kjører bilen i ca to minutter. Toppen av etter behov. Bruk en høy kjørelengde eller syntetisk olje for høy kjørelengde motorer og vurdere å bruke en additiv rettet på istandsetting selene.
Filter

2,6 L og 3,0 L motorer kaller for en MANN 7500 Mile Oil Filter (ML1008) eller andre produsentens tilsvarende. Bruk en høy kjørelengde eller utvidet bruk oljefilter, siden motoren er over 10 år gammel. Høy kjørelengde og utvidet bruk oljefiltre har flere elementer for å tiltrekke seg rusk og metall spon fra olje til å holde motoren i gang renere.

Torque spesifikasjoner

Bruk 22-30 fot-pounds av dreiemoment når du installerer oljepluggen på begge bilene. Inspisere gjengene på tappepluggen og pakning for tegn på skade. Installere en skadet oljepluggen eller pakningen fører til oljelekkasjer og skader på bunnpannen. Utskiftbare plugger og pakninger er tilgjengelig til enhver auto deler forhandler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132840.html

Previous:
Next:

oljeskift