Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hvordan Paint Flames på en Mustang

En Ford Mustang er praktisk talt definisjonen av en amerikansk muskelbil. Mange bilentusiaster oppsøke Mustangs å gjenopprette for racing, viser, eller bare fordi de alltid ønsket en. Eierne ønsker at deres bil å se sitt beste, og noen eiere tror legge flamme grafikk på utsiden er en måte å oppnå dette. Det er ikke en lett oppgave, og tar dyktighet hvis du prøver å gjøre det selv, men det kan gjøres, og bilen vil se flott ut når du er ferdig. Du trenger:
Papir
Pencil
Bilvask
Sandpapir
Pre-maling vask
Tape
sheeting eller maskering papir
Spray pistol
Airbrush

Vis Forbered Flere Instruksjoner
til Paint
en

Tegn et design for flammene du vil ha på dine Mustang, eller leie en artist eller erfaren tilpasset bilbransjen maleren tegne en for deg.
2

bruke et produkt som vil fjerne alt veistøv, sot og fett, vaske bilen for å gjøre den så ren som mulig.
3

Sand alle bil paneler som vil bli malt med flammer, og deretter re-vaske disse områdene med en pre-maling renere.
4

hjelp fin linje tape, begynner å legge ut flammer. Jo tynnere båndet, jo mindre sjanse for maling for å lekke gjennom eller utenfor flammen området. Inne i flammene, bruk en bredere tape til å dekke området
5

Bruk malerens tape og plastfolie, eller en stor papir, for å dekke områdene rundt flammene -. Øvre del av bilen .
Paint Flames
6

Begynn med en primer slik at bilen fargen ikke vil vise gjennom den lyseste fargen på flammene. En vanlig spray pistol er det beste verktøyet å bruke for denne prosessen.
7

Begynn å male flammer, lyseste fargen først, lagdeling og design som du ønsker, og avslutt med den mørkeste fargen. Bruk en airbrush for flammene, og flytte det hele tiden. Hold også airbrush rundt seks til åtte inches bort fra bilen overflaten. Dette vil bidra til å sikre en jevn maling jobb.
8

Fjern papiret eller plater, samt noe tape som brukes, når malingen er tørr. Vask bilen igjen for å kvitte rester fra disse materialene.
9

Spray en klarlakk over hele bilen når kroppen er tørr. Dette beskytter alle lakken, og spesielt dine flammer, siden de er nylig malt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/93441.html

Previous:
Next:

Muscle Cars