Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Slik Lavere en C5 Corvette

The C5 versjon av Corvette ble produsert i årene 1997 til 2004. C5 ble redesignet av Chevrolet ingeniører fra grunnen av. Ved hjelp av aksjen suspensjon justeringsbolter, kan du trygt senke en C5 Corvette. Den maksimale senking avstand er 3/4 av en tomme i den fremre og 1 cm i den bakre når det er utstyrt med Z51 suspensjon. Standard FE1 og F45 suspensjoner kan senkes ca ½ tomme i både foran og bak. Du trenger
Hjulkiler
Bil jack
Jack står
Wood blokk
hjulmutternøkkel
18 mm pipenøkkel
Målebånd
10 mm pipenøkkel

Vis flere instruksjoner
en

Park bilen på et plant underlag og blokker forhjulene. Jekke opp bakre del av bilen og støtte den med bukker. Bruke hjulmutternøkkel, fjerne hjul og dekk.
2

Finn den bakre traversen våren i midten bak på bilen og finne de forbindelsesskruene i endene av våren. Justerboltene er satt opp. Legg merke til de overflødige tråder på den øverste delen av bolten. Dette er utligningen. Ved hjelp av en 18 mm pipenøkkel nederst på bolten og som holder en 18 mm fastnøkkel på toppen ved å skru bolten urviseren til du ser bare to eller tre tråder eksponert på toppen av bolten.


3

Gjenta prosessen på den andre siden av traversen våren. Måle hver side for å sikre at avstanden er den samme på begge boltene. Jack bilen opp igjen, fjerne jack står senk bilen til bakken.
4

Block bakhjulene og jekke opp fronten på bilen. Place bukker under bilen for støtte. Fjern de fremre hjul og dekk. Plasser en trekloss på toppen av jekken og plassere den på undersiden av den fremre fjær. Jack våren oppover for å lette spenningen på den.
5

Finn the ride høydejustering bolter bare frem av de fremre støtdempere. Bruke 10 mm pipenøkkel, skru bolten mot klokken inntil den føles stram. Løsne skruen ¼ omdreining med klokken for å sikkerhetskopiere den av litt. Gjenta prosessen på den andre siden. Fjern bukker og plassere bilen tilbake på bakken. Mål avstanden mellom bakken og toppen av forhjulet godt for å sikre at justeringen er den samme på begge sider.
6

Drive bilen for et par dager å gjøre opp fjæring og foreta justeringer som nødvendig. Har en justering utføres når du er fornøyd med resultatene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/93079.html

Previous:
Next:

Muscle Cars