Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Slik gjenoppretter en 1970 Buick GS

Buick, en divisjon i General Motors, startet produksjon av Gran Sport som et alternativ til Buick Skylark i 1965. Buick GS ble produsert som en egen modell i 1967. De innledende tilbud hadde to motorer typer, en 400 eller en 340. 1970 modell år var den første til å ha en 455 ci motor. 1970 har også brakt nye trimme pakker i gult eller hvitt. Andre elementer som er nye til GS inkludere kroppen striper, større dekk, hette turteller, foran og bak spoilere og et bedre fjæring. GS ble bare produsert som en egen modell til 1972. Du trenger
GS deler som trengs
Location for restaurering
Verktøy som trengs
Vis flere instruksjoner
Gjenopprett Utvendig
en

bilder av interiøret og utsiden av bilen. Velg en del å demontere først. Ta bilder under demontering prosessen å bruke som referanse senere. Sett alle små deler som er demontert i lukkede beholdere for å hindre tap.
2

fjerne rust, degrease og stripe maling fra kroppsdeler. Gjør eventuelle nødvendige reparasjoner. Kontroller at alle kroppsdeler for å bli erstattet på bilen er 1970 GS deler. Mange deler som hette, gasstanken og lisens plate holder er spesifikke for 1970 bare. Modell for andre år ikke vil passe.
3

Erstatt alle deler som trenger å bli malt etter reparasjon. Velg en annen del av bilen for å demontere og gjenta prosessen. Fortsett prosessen med deler av bilen før kroppen har blitt fullstendig reparert.
Gjenopprette Motor og Interiør
4

Bestem motoren som ble utstedt med bilen, en 455 eller 315 small block. Bruk bare originale deler for en nøyaktig restaurering. Noen deler som blinklys og tilt påvirkningsorganer våpen ble brukt bare i 1970 årsmodell. Andre elementer som radiator overflow tank top er samme størrelse som andre år, men en annen farge. (1970 modell år brukte en klar cap) Kontroller fjæring, bremser og elektriske system. Foreta reparasjoner etter behov.
5

Bestem hvilke elementer som må repareres eller erstattes i bilens interiør. Pakkene er tilgjengelig for å hjelpe med møbeltrekk restaurering. Erstatte et dashbord eller andre interne deler med 1970 GS kun deler. For eksempel bakspeilet bør krom med grå trim rundt kantene for å være nøyaktig.
6

Velg enten gul eller hvit for utvendig maling farger, da disse var de eneste fargene er tilgjengelige i 1970. Male bilen i et godt ventilert område og bruke alt sikkerhetsutstyr som kreves. Installer eventuelle gjenværende ytre deler som lisens plate holder. Ta bilder av det fullt restaurert kjøretøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/93143.html

Previous:
Next:

Muscle Cars