Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

454 Chevy Ytelse

Først produsert i 1970 har Chevy 454 big block motor vært mye brukt i ytelse og full - size biler , lastebiler og marine applikasjoner. Det er et populært slepe -motoren på grunn av sin høye dreiemoment og har vært lett tilpasses for de Fabrikksytelse installasjoner, samt . Standard Performance
p Med en 4 - tommers veivaksel slag og 4,25 - tommers bar , ble Chevy 454 en av de største motorene GM produsert for Chevy biler og lastebiler ( GMC lastebiler , også ) . Den lange slag aktivert av motoren for å produsere høye nivåer av dreiemoment som var gunstig i store kjøretøyer og sleping applikasjoner. Som et eksempel ble 1970 454 vurdert til 390 hestekrefter og £ 500 - fot dreiemoment .
High Performance

høy ytelse 454 i Chevrolet sport bilmodeller hadde høyere nominell effekt på grunn av bedre sylinder -head design, kamaksel timing og induksjon systemer . Disse motorene ble vurdert til 450 hestekrefter og 500 pund-fot dreiemoment. 1970 var toppåret Nominell utgangseffekt som industrywide utslippskrav og ulike makt måling standarder ( bakhjulet hk versus svinghjul hk ) legger press på de oppgitte rangeringer starten i 1971 .
Competition < br >
p Det er ikke uvanlig , spesielt med moderne ettermarkedet deler , for svært endret 454s å lage i overkant av 700 hestekrefter i dag . Faktisk kan bruke samme grunnleggende plattform med økt slagvolum gi utganger godt i overkant av 1000 hestekrefter i racing programmer .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/93153.html

Previous:
Next:

Muscle Cars