Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hvordan selge en Muscle Car

Hvis du eier en muskel bil og ønsker å selge den, må du nå en nisje i markedet. Sjansene er du ikke vil selge det for hva det er verdt av bare reklame i lokalavisen med mindre du bor i et stort byområde lastet med bilentusiaster. Heldigvis, det er mange gode kilder der ute, slik at du kan selge bilen for hva det er verdt i dagens marked. Instruksjoner
ting å ha klar
en

Hold enhver og alle originale papirer på bilen din, spesielt hvis du er den opprinnelige eieren. Å ha denne informasjonen tilfører verdi til din bil. Ta noe personlig historie eller historier du kan legge til, for eksempel hvor og når du kjøpte bilen sammen med noen historier den forrige eieren har fortalt deg.
2

en fortegnelse over alle de delene du har for kjøretøyet. Selv om kjøretøyet er i stykker, ta forsiktig opptelling av alle delene du har for bilen. Lage en komplett liste med delenumre og ha den klar til e-post eller sende ut. Hvis du har ekstra deler til bilen, blant annet en liste med delenumre i annonsen, kan det lande deg en bedre pris og sparer deg for tid og penger på å måtte selge dem separat.
3 < p> Ta identifisere bilder av bilen. Hvis du har gjenoppbygd eller ombygd bilen, håper du har holdt nøyaktig oversikt over din fremgang gjennom bilder og kvitteringer som du kan videresende til potensielle kjøpere. Sørg for å nøye merke til noen bestemt skade på bilen din. Kjøpere vil vite hva de får for pengene, og er ikke redd for å måtte gjøre en liten kropp eller motor arbeid for å få deres drømme bilen. Har
4

VIN tilgjengelig. Avhengig av merke og modell av muskel eller klassisk bil, kan VIN fortelle potensielle kjøpere motoren kode for å angi hva slags V-8 bilen har (for eksempel forskyvning nivå og /eller ytelse nivå), kroppen stil, kroppen forsamlingen plassering og kjøretøyet bygge sekvensnummer.
5

Forskning går prisen for bilen i dagens økonomi. Husk at en muskel eller klassisk bil er bare verdt det noen andre er villig til å betale for det. Søk online på ebay Motors for lignende merker og modeller og andre online rubrikkannonser som Hemmings. Justere for den faktiske tilstanden til bilen din, og velger en salgspris, slik at en lite rom for forhandling.
Hvor å annonsere og selge Muscle Car
6

Tenk en auksjon gjennom ebay Motors som selger tonnevis av muskler og klassiske biler. De har over 10 millioner landsdekkende kunder med biler som selges hvert 60. sekund! Det er en avgift for å liste opp bilen og en kommisjon som skal betales når bilen selger, men eksponeringen og potensielle budgivningskriger kan godt være verdt det!
7

Sjekk ut AntiqueCar.com der du kan plassere en annonse og selge bilen din gratis. Annonsen varer i tre måneder, kan du inkludere opptil åtte bilder av bilen din, inneholder den en trafikk teller for å se hvor mange som ser på annonsen din, og fornyelser er gratis. Du kan oppgradere din annonse for å drive mer trafikk til det for en ekstra avgift.
8

Rådfør deg med Barrett-Jackson Auction Company, LLC. Gå til Barrett-jackson.com for deres stedet auksjon info i Scottsdale, Arizona, og Palm Beach, Florida, spesielt hvis du tror du har noe virkelig sjeldent som bør bringe topp dollar.
9

Sjekk ut de Carlisle Hendelser som ligger i Carlisle, Pennsylvania, messeområdet ved å gå til carsatcarlisle.com. De vert samleren (klassisk bil) bil, lastebil og motorsykkel hendelser og tiltrekke seg mer enn 500.000 entusiaster hvert år med bil auksjoner og bilbransjen bytte møter. Fyll ut sine elektroniske skjemaet til å bli en consigner å selge bilen på auksjon deres, og sjekk ut deres nettfora og andre ressurser mens du er der!
10

Bli med eller kontakt nettfora eller blogger slike som Muscle Car Blogger på musclecarblog.com. Du kan registrere deg for en gratis konto og ha tilgang til medlemmets bare fora og funksjoner hvor du kan annonsere word-of-munn og legge ut bilder av bilen din med medlem navn.
11

Annonser i Hemmings gjennom papirkopi eller elektronisk på hemmings.com. De er verdens største solfangeren bilen kilde for entusiaster! Du må betale en avgift for å annonsere, men du vil nå en stor målgruppe for denne nisje markedet.
12

Søk hendelser på Hemmings.com ved å klikke på "Event Calendar" linken. Du kan søke etter plassering for bilen viser, møter swap og andre hendelser som du kan delta gjennom året for å selge bilen. Du må kanskje bruke noen få dollar å gå inn bilen i show eller selge den til en swap møtes, men nisje eksponering kan lønne seg stort. Kjendiser, som Jay Leno, har blitt oppdaget perusing annerledes swap møter og bilen viser på ulike steder.
13

Bank på word-of-munn annonsering! Sørg for å spre ordet til andre entusiaster gjennom blogger, swap møter og andre nettfora. I denne nisje markedet, reiser ord raskere enn din muskel bil hvis du har noe noen ønsker!

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/92949.html

Previous:
Next:

Muscle Cars