Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hvordan kjøpe en Muscle Car

Hvis du er interessert i å eie en muskel bil , kan du ikke vet hvordan du skal gå om å kjøpe en. Du bør først bestemme hvilket år og modell du er ute etter , og deretter satt ut for å finne bilen. Det finnes flere forskjellige steder du kan besøke for å kjøpe din muskel bil . Instruksjoner
en

Delta på en muskel bil show. For rett pris, er alt for salg , og du vil sannsynligvis være i stand til å forhandle frem en avtale med en av de bileiere .
2

Look online for muskelbiler. Online rubrikk kan gjøre det enkelt for deg å finne en muskel bil som er til salgs i ditt område. Craigslist og eBay Motors er to nettsteder som har mange potensielle kunder .
3

Hold et øye for bil auksjoner . Disse hendelsene auksjonere bort klassiske biler til høystbydende . Selskaper som IAA holde auto auksjoner på utvalgte steder på en ukentlig basis.
4

Sjekk den automatiske delen av rubrikkannonser i lokalavisen for merke og modell av muskel bil som du leter etter. Chevy og Ford bil entusiast magasiner kan også generere potensielle kunder.
5

Besøk en klassisk bilforretning . Disse typer forhandlere er sjeldne , men du kan finne en oppført i gule sider for byen din .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/92946.html

Previous: No
Next:

Muscle Cars