Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hvordan få Super Bee Deler

Få ting er så frustrerende som å eie en vakker bil som du ikke klarer å fikse. Til en ivrig Super Bee entusiast, er evnen til å finne deler viktig. Det tar en legwork, spesielt hvis du eier en original modell, men med litt utholdenhet, kan du finne et Super Bee delene du trenger. Instruksjoner
en

Se alle Dodge forhandler for å kjøpe deler til en sen modell Super Bee. For opprinnelige modellene 1968 til 1971, videre til trinn to.
2

Søk etter autentiske, originale Super Bee deler. NOS deler er best, men kan være dyrt og vanskelig å finne. NOS står for "New, Old Stock", eller originale fortsatt-in-the-box deler produsert år siden.
3

Betrakt et sekund Super Bee. For puristene, er kjøp av en annen bil i solid del for innhøsting tilstand et godt valg for å få brukt, autentiske deler. Hvis dette ikke er et rimelig alternativ, søk useriøs meter for de originale delene du trenger. Husk, du er ikke begrenset til lokale forhandlere, bilopphugging databaser kan bli funnet på nettet
4

Tenk reproduksjon deler til din Super Bee.. Reproduksjon deler er helt nye, uten unødig skade eller slitasje. De er også betydelig lettere å finne enn originale deler. (Se Resources.)
5

Utnytte eBay. Den merkelige utvalg av original, reproduksjon og NOS deler tilgjengelig endres daglig. Start med å bruke Avansert søk for å finne en selger som heter "Dodgeboy." Han har vært selger kvalitet Mopar deler siden 1998.
6

Kontakt Super Bee Registry for å registrere bilen og legge inn en "Deler ønskes kjøpt" ad gratis. (Se Resources nedenfor.)
7

Spør ekspertene om hjelp. Finn en Super Bee bil klubb online. E-medlemmer og be dem om å anbefale Super Bee deler kilder. Vær spesifikk, fortelle dem om du søker etter brukt, NOS eller reproduksjon deler til din Super Bee. Være kort og høflig, den beste informasjonen kommer ofte fra andre bil samlere

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/92950.html

Previous:
Next:

Muscle Cars