Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Gaver for menn Into Muscle Cars

Hvis du har en kjæreste eller bror eller en bestevenn som elsker muskelbiler, bortsett fra å faktisk kjøpe at 1970 Chevelle som en gave, bør du vurdere mer praktiske og rimeligere alternativer. Det beste med muskel bil gaver er at de inkluderer flere valg som en t-skjorte eller en støtfanger klistremerke. Du kan også vurdere mer av en gag typen gave. Ingenting sier muskel mer enn en kaffekopp med Daisy Duke sitter på panseret av General Lee. Kalendere

En kalender er en perfekt gave for at muskel bil lover fordi han får en sjanse til å se sin favoritt auto på trykk for et helt år. Med denne spesialiserte kalender, kan han markere ned neste bil show, eller at nasjonale drag racing konkurranse. Denne type gave er billig og praktisk, og kommer i flere bilder, inkludert den hot rod kalenderen og motorer fotokalender. Kalenderne kommer i flere former også, inkludert den konvensjonelle vegg, bord, print og en vertikal vegg alternativ. For bare noen få dollar mer, kan du kjøpe en over-sized veggkalender med bilder av både gamle og nye skolen muskelbiler.
T-skjorte
p Hvis han kan ikke kjøre i det 24 timer i døgnet, kan han i det minste bruke den 24 timer i døgnet. Muskel bil t-skjorter er perfekt fordi de kan (og sannsynligvis vil) brukes praktisk talt hvor som helst tilfeldig. T-skjorter er billig så vurdere å få en for hver dag i uken slik at du ikke trenger å se på samme fett farget svart "Classic GTO" skjorte han har på seg siden du først møttes. For litt mer variasjon, kjøpe langermet skjorte i en annen farge. Hvis du ønsker å matche ham, kjøpe den samme skjorte i en slank cap ermer versjon for deg. Muskel t-skjorter til henne også kommer i flere stilarter inkludert tank top, montert og fødselspermisjon, noe som er spesielt stor for å få litt junior klar til muskel det opp.
Magasiner Abonnement

p Hvis han allerede har ti abonnement til hans favoritt muskel bil magasin, vurdere å kjøpe bare én. Sjansene er han vil ikke bli skuffet. Et abonnement er en enkel, billig gave som krever liten tanke, men er fortsatt betraktet som original. Tenk deg at han gikk til postkassen sin og finne et magasin med sin favoritt Plymouth 340 Duster på omslaget. Minst en gang i måneden kan han faktisk tenke på deg som han ser på den månedlige muskel bil magasin du bestilte for ham.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/93152.html

Previous:
Next:

Muscle Cars