Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Slik plasserer en Big Block i en 63 Nova

The Chevy Nova av de tidlige 1960-tallet er den type bil som gir et grunnlag for alle typer restaurering. Det kan være street rod, en aksje klassiker, en drag racer eller sirkel spor demon. Denne allsidigheten gjør Nova en ettertraktet prosjekt for entusiaster av hver stripe. 1963 Nova, i særdeleshet, og tilbyr et stort utvalg av muligheter. Den ene tingen det ikke lett lar, skjønt, er en stor blokk motor. Den lille rammen på 1963 Nova krever en høy grad av fabrikasjon til installasjon av en stor blokk Chevy. Du trenger
Strøm vaskemaskin
Engine heise
Engine mounts for en stor blokk Chevy motor
Frame mounts for big block Chevy motor
MIG sveising kit
Grinder verktøy med metall skjæring hjulet eller plasma cutter selg Electric fan
Heavy duty front end klipp kit med tyngre fjærer og dempere
Målebånd
Momentnøkkel
5/8-inch socket w /skralle

Vis mer Instruksjoner
Forbereder The Nova motorrom
en

Bruk en strøm vaskemaskin og rense ut hele motorrommet. Skrubb ut overflødig karbon oppbygging, spesielt der rammen monterer er plassert.
2

fjerne den eksisterende rammen mounts og kast dem. Oppbevare alle ledninger og throttle linkage ut av veien, fortrinnsvis på og langs brannmur.
3

Mål hvor rammen mounts må være å passe stor blokk. Dette vil variere med den type av stor blokk blir installert. Generelt, for en 427, vil de trenger å være flere flere inches unna der aksjen ramme monterer en gang var.
4

Weld i den nye rammen fester for stor blokk.


Oppgrader suspensjon
5

Installer ny, kraftig ettermarkedet front end klippet henhold til produsentens instruksjoner. Hver front clip kit vil variere etter gjøre. Du må kanskje kutte i fender brønner for å imøtekomme den nye fronten klipp. Dette vil kreve fabrikasjon av metall paneler over områder som måtte bli kuttet.
6

Installer de nye, kraftige front-end støtdempere og fjærer.
7

Drei rattet helt til hver side for å sikre at forsiden klippet har nok klaring for rattstammen.
Installer The Big Block Chevy
8

Fest motor mounts til stor blokk Chevy med motor festeboltene. Trekk dem til spesifikasjoner gitt av produsenten av motorfester.
9

Monter motoren til motoren heise og posisjon over motorrommet på Nova. Nøye veilede motoren og linje opp motoren mounts til rammen mounts.
10

Bolt motoren mounts til rammen mounts. Fest bellhousing for overføring til baksiden av motorblokken, så passer overføring til bellhousing.
11

Fest drivakselen og sikrer at drivverket er foret opp på riktig måte.

12

Hook opp alle ledninger, slanger, eksos hoder og klargjøre motoren for tenning. Fyll radiatoren med kjølevæske, koble opp batteriet og annet tilbehør som dynamo, vannpumpe, servostyring pumpe og oljepumpe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/93459.html

Previous:
Next: No

Muscle Cars