Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

1966 Dodge Charger Specs

Chrysler introduserte Dodge Charger på første nyttårsdag i 1966. Det lignet Dodge Coronet og var litt lengre enn Ford Mustang. Det ble ansett som en muskel bil og var spesielt designet for de som ønsker en høy ytelse bil. Det kan være lurt å lære spesifikasjonene til laderen for å sikre alle ønskede alternativer og funksjoner er tilgjengelige. Det kan også hende du trenger å vite spesifikasjonene hvis du ansetter en auto megler for å finne en 1966 Charger. Motor og ytelse

1966 Dodge Charger kom standard med en V-8 motor som produserer 230 hestekrefter, og har en tre-trinns manuell girkasse. En fire-trinns manuell girkasse var valgfritt. Dodge introduserte introdusert sin største motor, en 426 hemi, med lader. Tidligere ble det bare funnet i racerbiler.
Alternativer og tilbehør

'66 Dodge Charger tilbudt strøm bremser, servostyring og aircondition. En tauing pakken var tilgjengelig. Det inkludert uttrekkbare sikkerhetsbelter og sotede frontruter og vinduene var tilgjengelig som et alternativ. Den hadde en koffert kupé lys og parkeringsbremsen varsellampe, som er standard i de fleste biler produseres i dag.

Utvendige farger

Charger kom i flere farger . De fleste fargene var i nyanser av svart, hvitt og blått. Det var tre alternativer for rødt og gult. De fleste av fargene var jordfarger inkludert bronse metallic, gull metallic og fløte.
Interiør og Eksteriør

frontlykter roteres enten åpen eller lukket på bilen, og det hadde en grill som utvidet bredden på bilen fra hver frontlys. Det inkluderte fire bøtte seter med rygg seter som foldes ned for ekstra lagringsplass. Bilen informasjon panel - som inneholdt en klokke, speedometer og tankmåler - hadde fire hull beskrevet av Cargurus.com som

"fire sunkne pods." .from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/93353.html

Previous:
Next:

Muscle Cars