Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Ytelse Spesifikasjoner på Camaro SS

Siden introduksjonen i Chevrolet fold i 1967, har Camaro vært populært blant de som har et behov for hastighet. Den nye femte generasjon Camaro fortsetter i høy ytelse tradisjon for denne muskelen bilen, og også legger til noen nye rynker, inkludert en heads-up display i sin 2SS modell. 1SS og 2SS Resultater Specs

The Camaro Super Sport er tilgjengelig i 1SS og 2SS trimme nivåer. Begge versjonene er utstyrt med en 6,2-liters V-8. Denne konfigurasjonen med en seks-trinns automatisk gir 426 hestekrefter og 420 fot-pounds av dreiemoment. Mellomstore coupe veier 3,780 pounds og kan gå 0-60 i 5 sekunder. Til sammenligning går basen Chevrolet Corvette, lettere enn Camaro SS, fra 0 til 60 på 4,5 sekunder.
2011 Camaro SS Convertible

Også en del av den femte generasjon Camaro vil være en cabriolet: SS Convertible, som også vil ha en 6,2-liters V-8 stand til å produsere 426 hestekrefter. Chevrolet vil tilby både en sekstrinns manuell girkasse cabriolet og en sekstrinns automatiske girkasse modell.

Neiman Marcus tilbyr en versjon av 2011 Camaro Convertible å bli kjøpt gjennom selskapet berømte julen katalog. Camaro vil bli solgt eksklusivt gjennom katalogen som 2011 Neiman Marcus Edition Camaro Convertible 2SS. Produksjonen løpe for Neiman Marcus utgaven er 100 med en katalog pris på $ 75.000. (Ref. 1)
Interiør resultatutvikling

Camaro 2SS har en heads-up display (HUD) som gjør at førerens øyne til å holde fokus på veien. Skjermen dukker opp på frontruten, som viser hastighet og turtall, og andre typer informasjon, for eksempel radiostasjonen som spilles. Også vises på frontruten er navigasjonsinformasjon. Høyden og lysstyrke kan justeres av eieren.
Flere spesifikasjoner

2011 Camaro SS med manuell girkasse leveres med launch control. Denne funksjonen holder holde hjulet spinner til et minimum under 0-til-60 forestillingen starter. Den 2011 SS er også utstyrt med en performance-avstemt fjæring, komplett med en konkurransedyktig modus, for eiere som ønsker å konkurrere i juridiske racing hendelser. Camaro SS har 20-tommers hjul og Pirelli PZero ultra-high-performance dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/93166.html

Previous:
Next:

Muscle Cars