Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Militære Humvee Spesifikasjoner

The High-mobilitet Multi-purpose hjul Vehicle - mer kjent som Humvee - er en lett taktisk transport kjøretøy designet for å flytte tropper over slagmarken og gi støtte for spesialiserte våpen. Seksten variasjoner av den opprinnelige Humveen nå eksisterer, men hver Militær modell fortsatt er laget med en viss standard-spesifikasjoner som størrelsen av kjøretøyet og kraften av motoren. Fysiske mål

Selv Humvees variere noe avhengig av modell sin, vil en standard hmmwv har et standard sett med målinger. Lengden av en militær Humvee er 15 fot og bredden er alltid 7,08 meter - høyden på bilen er standardisert på 6 meter, men dette kan faktisk trekke til en mindre 4-1/2 fot å unngå å bli et åpenbart mål på slagmarken. Vekten av en militær Humvee er £ 5200, uten last.
Motor og Interiør

Humvee ytelse er også standardisert på tvers av bilen variasjoner. Under panseret på en Humvee er en V8 6,2-liters sylindervolum motor som er diesel-innsprøytning og har kompresjonstenning. Den samlede hestekrefter av bilen er 150 ved 3600 rpm og har en hydraulisk fire-disc bremsesystem. Ytterligere spesifikasjoner av interiøret inkluderer en tre-trinns automatisk girkasse, en to-trinns låsing og kjede-drevet overføre saken og 24-volts negativ jord elektrisk system.

Materialer og Design
med

Humvees er vanligvis konstruert på en stålramme for å gi stabilitet og styrke. Eksteriøret er deretter dekket i aluminium paneler, som tillater bilen å bevege seg raskt og hindre eventuelle vesentlige korrosjon. Utformingen av Humvee er også standard på tvers av de ulike modellene. Alle hmmwv biler er laget for å klare en 16-tommers gap under bilens gulv. Den generelle utformingen av Humvee er å klemme veien - en lav og bred modell innebærer at det er ekstremt vanskelig å snu
Andre spesifikasjoner

Andre spesifikasjoner. for en militær Humvee inkluderer kostnadene, som er anslått til $ 50 000, som i februar 2011. Drivstoffkapasiteten for bilen er 25 liter, noe som betyr at den militære Humvee har en rekkevidde på omtrent 350 miles av landeveiskjøring. En av de teknologiske spesifikasjoner av hmmwv inkluderer en sentral lufttrykk system som justerer lufttrykket fra inne i bilen. Den militære Humvee har også dobbel A-arm uavhengig fjæring foran og bak og et dreiemoment-dobling AM general-designede utstyr hub.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/93455.html

Previous:
Next:

Muscle Cars