Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

1970 Dodge Challenger Prosjekter

Dodge introduserte Challenger i 1970-modellen år for å konkurrere i ponni bilmarkedet mot Camaro og Mustang. Både hardtop og konvertible modeller hadde et utvalg av ni motorer for enten ytelse eller økonomi. Nå er disse eldre Challengers få nytt liv gjennom restaurering og gjenoppbygging prosjekter. Ofte eiere legge større motorer og ytelse alternativer som ligner på de enhetene som rullet av linjen som muskelbiler. Markedsføring Collateral

Chad Fletcher gjorde en restaurering i 2008 for å fremme butikken han eier sammen med sin svigerfar. Populære Hot Rodding kommentarer på blå 1970 Dodge Challenger med den originale 440-kubikk-tommers motor som et heldig funn etter mange års hønsehuset rester. Prosjektet kreves metall arbeid på tak, kvart-panel, gulv og brannmur. Rammen ble erstattet for å passe en Corvette suspensjon. Bakakselen ble oppgradert til å håndtere kraften i en 6,1 Hemi med en Tremec 600 TKO, fem-trinns girkasse. Dørhåndtak ble barbert, ble speil fra en 2008 Corvette lagt til og støtfangere gjemt før du legger Limetime Pearl maling med brede, svarte striper over panseret.
Gå Man-go
< p> I 1992 Gary Sigel kom over en '70 Hemi Challenger R /T minus den originale 426 Hemi. The Challenger opprinnelige Go Mango orange hadde vært malt blå og trengte alvorlig mekanisk arbeid som sitt andre og tredje eierne hadde brukt det for racing. I denne rammen-up restaurering prosjektet, ble den opprinnelige 727 TorqueFlite tre-trinns automatgirkasse gjenoppbygd. Uten den opprinnelige Hemi, og med Sigel ønske om å holde Challenger så autentisk som mulig, kjøpte han en date-kodet blokk for å bygge en motor som ville produsere 590 hestekrefter med det meste lager deler. Etter at karosseriet var fullført, ble Challenger malt Go Mango oransje med hvite horisontale side striper.
Show Stopper

To brødre, Mike og Joel Innestengt, satt ut for å utføre en restaurering med modifikasjoner (resto-mod) på en 1970 Challenger med mål om å få en show-kvalitet kjøretøy. I 2002 helt de strippet ned bilen, gjorde kroppen arbeid, installert nye ledninger og lagt en 528-kubikk-tommers, 750-hestekrefter Aluminum Indy Hemi med en Richmond sekstrinns girkasse. Malt Plum Crazy lilla, vant denne skjønnheten første plass i sine to første bilen viser.
På billig

Gjenopprette eller gjenoppbygge en 1970 Dodge Challenger er et kostbart prosjekt. Men i 2001 en mann som bare er kjent under navnet Perry satt ut for å utføre en billig resto-mod med sitt eget arbeid. For $ 2700, kjøpte Perry en kjørbar '70 Challenger R /T med en 318-kubikk-tommers motor. Den primære kosmetiske problemer ble oksidert lakk, skjemmende hjul og billige side-rør. Ønsker en større motor, fant han en nylig ombygd 440, demontert den og lagt ytelse deler. Han har lagt en brukt girkasse fra en '78 New Yorker, trakk-off side-rør, løftet den bakre utgangen og sette på nye felger og dekk. Perry polert-ut oksidert Plum Crazy lilla og brukt touch-up maling for å dekke riper og installerte nye emblemer. Dette er ikke et tall-matching samleobjekt bil, men nå har makt og muskel bil utseende han ønsket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/93454.html

Previous:
Next:

Muscle Cars