Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Slik kjører en 1967 Camaro VIN Number

Den første generasjonen av den populære Chevrolet Camaro ble produsert i løpet av årene med 1967 gjennom 1969. Camaro er designet for å konkurrere med up-and-coming Ford Mustang. Det ble tilbudt med flere motor konfigurasjoner fra en seks sylindret til en 396 kubikk tommers V8. Bilen identifikasjonsnummer, eller VIN, for 1967 Camaro er i en 13-tegns format, i motsetning til dagens 17-tegns universelle formatet som brukes i dag. Nøkkelinformasjon om historien til bilen din ved kan fås ved dekoding VIN. Instruksjoner
en

Finn kjøretøyet identifikasjonsnummer. Det er funnet på en liten aluminium cowl tag festet til brannmuren. Det er også funnet på tittelen.
2

dekode det første tegnet. Tallet 1 angir en Chevrolet kjøretøy.
3

Tolk det andre tegnet. Dette indikerer at modellen. Tallet 2 er for en Camaro. Noen av de andre kodene som brukes er 0 for en Corvair, en for en Nova, 3 for en Chevelle og 9 for en Corvette.
4

dekode det tredje tegnet. Dette indikerer type motor. Tallet tre er brukt for en seks-sylindret motor og 4 er for en V8. Ingen annen motor informasjon er tilgjengelig.
5

Tolk fjerde og femte tegn. Disse tallene indikerer at kroppen stil. Tallene 27 brukes til en sports coupe og 67 for en kabriolet.
6

dekode det sjette tegnet. Dette sifferet angir årsmodell. Tallet 7 representerer en 1967 kjøretøy. Andre Camaro dato koder er 8 for en 1968, 9 for en 1969, 0 for en 1970 og en for en 1971.
7

dekode den syvende karakter. Dette er anlegget der bilen ble produsert. N er for Norwood, Ohio og L for Van Nuys, California
8

dekode de resterende seks tegn. De seks siste sifrene utpeke build sekvens nummeret på bilen og matche en del av den opprinnelige motoren casting nummer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/93234.html

Previous:
Next:

Muscle Cars