Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

69 Chevelle Prosjekt

Chevrolet 1969 Chevelle ble tilbudt i en rekke karosserivarianter, motor og ytelse alternativer, noe som gjør den til en av selskapets største selger biler. Grunnmodellen ble solgt som en mid-size økonomi bilen, men det var ytelsen add-ons som forvandlet '69 Chevelle til et ikon av muskel bil historie. En '69 Chevelle restaurering prosjektet bringer ny kjøreglede for eieren, og kan tjene som en finansiell investering. Prosjekt Bil

George MATTAR detaljer en '69 Chevelle prosjekt ved Al Galdi i en april 2008 Artikkel for "Hemmings Muscle Machines" magazine. Prosjektet var en Fathom Grønn hardtop med 19 323 faktiske miles da det ble funnet i 2005. Kroppen var gjennomførbar, men trengte store reparasjoner rundt bakvinduet og lavere kvart paneler. Den Chevelle var i grov mekanisk tilstand som det hadde blitt kjørt tungt, tydelig ved forverret deler i den originale M-22 Muncie Rock Crusher overføring. En ramme-up restaurering var nødvendig for å redde denne sjeldne perlen av muskel bil historie.
Ettertraktede Jewel

Dette prosjektet bil var en Sentralskattekontoret Produksjon Order (COPO) med L-72 427 kubikk-tommers big block motor og andre oppgraderinger. Den COPO var en lite kjent middel til spesielle-order kjøretøyer som drosjer og lastebiler fleste forhandlere ikke var klar over den spesielle Chevelle pakken, slik at bare noen få - de fleste fra racing community - tok seg av muligheten. I 1969-modellen året ble 323 COPO Chevelles bestilt, men bare ca 17 dokumenterte Copos er kjent for å eksistere som i 2011.
Holde Stock

Galdi anerkjent verdien av å holde Chevelle restaurering så nær Chevrolet opprinnelige spesifikasjonene som mulig. Han jobbet fra Delekodene på originale bygge ark for å erstatte deler som ikke kunne gjenoppbygd. Papirarbeid indikerte at motoren hadde blitt erstattet av garantien når Chevelle var bare to år gammel, så den nye 427 ble gjenoppbygd av nicks Machine Company og lei ut til 431 cubic inches. Alle nye interne deler ble bygget i den originale M-22 transmisjonshuset. En mekanisk modifikasjon som ble tilsatt var en smog kontrollsystem. Galdi gjorde mye av kroppen og mekanisk arbeid selv, mens du sender noen jobber ut som å ha rammen rengjøres med sandblåsing, restaurering av dashbordet, møbeltrekk av setene og installasjon av headliner. Han var i stand til å fullføre Fathom Grønn maling jobb på sitt eget verksted.
Sweat Equity
p Dette '69 Chevelle prosjekt som Galdi ferdigstilt, blir av bil show kvalitet. Den har god ytelse, demonstrert av en 1/4-mile løp i 14,3 sekunder. Den estimerte verdien etter restaurering er ikke kjent. Et bredt utvalg av '69 Chevelles kan finnes oppført for salg mellom $ 15,000 til $ 70,000 per januar 2011. Prisene varierer med motor, funksjoner, mengden av restaurering og region. Prisene er ned fra historien til auksjon salg vedlikeholdes av ConceptCarz. Gjennomsnittlig salgspris var i lav $ 60 000 er i toppårene 2006 og 2008. Nettstedet gjenkjenner en lignende '69 hardtop Fathom Grønn COPO Chevelle tilbudt i 2006 worldwide auksjonen. Det ble forventet å selge for $ 225 000 til $ 275 000, men ved slutten av auksjonen forble det usolgte

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/93453.html

Previous:
Next:

Muscle Cars