Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Holley Squirter Tech Tips

For over 100 år Holley har produsert produkter for bilindustrien drivstoffsystemer. Deres forgassere har drevet hver NASCAR Sprint Cup team for de siste fire tiårene. Akselerert pumpesystem i forgasseren deres gir drivstoff til motoren. En del av dette systemet er pumpemunnstykket, eller squirter dyse. Størrelsen på dysen squirter styrer mengden av brensel inn i motoren. Økt dysestørrelsen

En større dyse størrelse vil tillate mer drivstoff skal leveres før. En tech tips innebærer bilens akselerasjon. Hvis det er en nøling under akselerasjon etterfulgt av motoren rørt, deretter dysen størrelsen må økes. Et annet tegn på at squirter er for liten vil medføre et tilbakeslag under akselerasjon.
Redusert dysestørrelsen

Akkurat som skilt, eller tips, finnes som indikerer en økning i dyse størrelse, er det mulig for dysen for å bli for stor med for mye drivstoff de inkluderes i systemet. Ett tegn å se etter er off-idle akselerasjon. Hvis det ikke føles skarp eller ren, så størrelsen må justeres ned.
Forum Gå Størrelser

Holley akselerator pumpedysene eller squirters, kommer i størrelser 0,025 tommer til 0,052 inches. Ifølge Holley, ved økning av størrelsen på dysen i den bedre praksis er å hoppe tre størrelser. Dette tech tips betyr at dersom motoren har i dag en 0,029-tommers munnstykket så det bør bli erstattet med en 0,032 dyse. Denne anbefaling fra Holley indikerer at for å eliminere nøling tre størrelsene er nødvendig og vil eliminere en prøving og feiling tilnærming til riktig dimensjonering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/93429.html

Previous:
Next:

Muscle Cars