Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hva er den største motoren som kan passe i GTO ?

The Pontiac GTO ble introdusert i 1964 og regnes for å være den første muskel bil . Formelen var enkel : Ta den største motoren de kunne finne og stappe det inn i en liten, lett bil. Pontiac V8

I løpet av 1960 og 1970 , hadde Pontiac sin egen V8 -motor som ble omtalt i GTO og Firebird Trans Am . I motsetning til andre motor beslutningstakere , brukt Pontiac en blokk størrelse for alle sine V8-motorer , noe som gjør motoren swaps en ganske enkel oppgave .
Største V - 8

Pontiac GTO kom med motor størrelser fra 389 kubikk inches til 455 kubikk inches . Som disse motorene hadde samme størrelse blokk , de har alle de samme festene . Derfor er den største fabrikken motor laget av Pontiac som passer i GTO en 455 kubikk tomme V8 .

Aftermarket Engines

Pontiac avviklet lage sine egne motorer i 1979 , og vedtok general Motors bedriftens V8 motor for bilen sin . Selskapene har siden begynt å lage kopier , eller ettermarkedet , V8-motorer etter mønster av den opprinnelige Pontiac V8 . Disse selskapene har produsert V8-motorer som vil passe i GTO i overkant av 600 kubikk inches .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/93428.html

Previous:
Next:

Muscle Cars