Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

1969 Yenko Camaro Ytelsesinformasjon

I 1969 bilforhandleren Don Yenko tilpasset Chevrolet Camaros hjelp av en kombinasjon av spesielle fabrikken ordre og forhandler forbedringer for å skape den ettertraktede 1969 Yenko Camaro. Disse ble også kjent som en Yenko Sports Car (SYC). Sporting en imponerende motor, ytelse oppgraderinger, og et tilpasset utseende, tilbudt disse Camaros en racerbil føler for allmennheten. Den forbløffende høy ytelse av en Yenko kunne tilskrives sin distinkte modifikasjoner. Ytelse Vurderinger

fabrikkmontert 427 kubikk tomme V-8 ble fabrikken oppgitt til 425 hk ved 5600 RPM. De momentverdier var en imponerende 460ft. lbs. ved 4000 rpm. Med denne store blokken L-72 V-8, kunne Yenko Camaro kjøre kvart mile spor i 13,5 sekunder på 102 mph. Dette var hele to sekunder raskere enn den kjøttfulle 302 V-8 installert i en 1969 Z/28 Camaro, en svimlende fordel av racing standarder.
Engine Spesifikasjoner
En muskel bil motor

427 kubikk tomme 8-sylindret motor, også kjent som L-72 motor, ble installert direkte på fabrikken. Støpejern blokk kunne produsere opp til 450 hk ved 5000 rpm. Den spesielle produksjonen var 64.31 BPH per liter. En fire-barrel 800 cfm Holley forgasser matet motoren. Den effekt til vekt forhold var 324,91 hk per tonn. Luftinntak og kjølesystem ble økt med pipen hette og heavy-duty fire-core radiator.
Transmission

Mens de fleste Yenko Camaros har en manuell girkasse , det var noen laget med automatikk. Yenkos med høyest ytelse var de med manuelle girkasser fordi så mye makt er tapt med en automatisk girkasse. Den Muncie M22 manuell 4-trinns girkasse omtalt raske skiftende evner. Den høye girutveksling overført mye makt med hver giring.
Suspension

Økt ytelse som kreves andre aspekter ved bilen å bli utvidet til en heavy-duty versjonen. Standarden bakakselen ble byttet ut med en 12-bolt bolig og en limited slip differensial. Bakbremsene var lager trommelbremser, men Chevrolet nødvendig bremsene foran å bli oppgradert til strøm skivebremser for økt bremsekraft. Spesielle fjærer og støtdempere ble lagt sammen med en 13/16-inch foran stabilisator aksel.
Bakgrunn
p Som en racer, forstått Don Yenko alle de kvalitetene som trengs for å konvertere en bil fra en cruiser til en racer. Han erkjente at ytterligere endringer var nødvendig utover bare en større motor. Med denne racing bakgrunn var han i stand til å plassere bestemt Sentralskattekontoret Produksjon for å oppnå de resultatene han ønsket. Han fullførte forbedringene med tilpasset maling og trim for å lage en bil uten sidestykke på gaten eller i utstillingslokalet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/93031.html

Previous:
Next:

Muscle Cars