Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hvordan Ford Mustang Engine Works

The Ford Mustang har vært i produksjon siden 1964 og er fortsatt i produksjon i dag. Kjent for sin sporty utseende og ekstremt kraftig motor , er Mustang kvintessensen muskel bil . I hjertet av Ford Mustang er enten 3.7L V6 motor eller GT -versjonen som har en 5.0L V8 og 402 hk. Grunnleggende

bak alle de imponerende tall , det er noen vitenskap. Ford Mustang bruker en forbrenningsmotor. En forbrenningsmotor trenger tre elementer for å arbeide, drivstoff, oksygen og gnist. Drivstoffet er gitt gjennom drivstoffpumpe, går oksygenet i om luftinntaket og gnisten kommer fra tennpluggene .
Driver bidrag

mengden drivstoff pumpes inn i motoren styres av føreren , men å sette foten sin på gassen . Motoren vil holde mengden av oksygen i forbrenningen mix forholdsmessig.
Expert Insight

De åtte stempler komprimere drivstoff og luft blanding , som deretter antent av tennpluggene og fører til en mini eksplosjon . Energien av eksplosjonen er hva som driver den bil. Energien overføres til drivakselen om kamakselen , og til slutt er dette som gjør at hjulene igjen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/93383.html

Previous:
Next:

Muscle Cars