Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Slik gjenoppretter en 65 Mustang

Ford lanserte GT pakken for sin Mustang linje i 1965. Den dual-eksos og trompet enderør var bare tilgjengelig på fire fat V-8 drivverk til 1967, da GT utstyrspakke kunne legges til de to-fat V-8 motor. Et annet alternativ er tilgjengelig i denne modellen i år var i tillegg den merkede bildet av løpende hester på setet vinyl. Året 1965 brakte også den første Shelby GT-350. Dette racerbil-inspirerte kjøretøy kan kjøpes når som Ford-forhandler, og mer enn 500 ble produsert for den aktuelle modellen året. The Mustang ble en av de mest populære nye biler i historien. Du trenger
egnet sted for restaurering
Verktøy som trengs
deler som trengs
Vis mer Instruksjoner
Komme i gang
en

Bestem spesifikasjoner for 1965 Mustang blir restaurert for å identifisere den opprinnelige motor, utvendig farge og interiør. Sjekk utsiden for rust og andre skader, spesielt på undersiden, så tidlig Mustangs var utsatt for rust i understellet.
2

Start motoren og ta en prøvetur. Sjekk alle systemer for å verifisere at de er i stand. Hev og senk toppen for en kabriolet.
3

Finn et sted å gjøre restaureringen av Mustang. Det bør være stor nok til å holde bilen mens du blir tatt fra hverandre samt verktøy og deler som trengs for restaurering
Restaurering
4

Velg en del av kjøretøyet kroppen til å demontere. Ta bilder under denne prosessen til å bruke som referanse senere når du setter sammen Mustang. Fjern all maling og fett fra hver del som det er fjernet. Inspisere hver del for rust og gjøre reparasjoner etter behov. Bytt deler hvis skaden ikke kan repareres.
5

Sett demontert seksjonen sammen og flytte til en annen del av Mustang. Gjenta til hele kroppen har blitt strippet og reparert.
6

erstatte noen deler i motoren eller andre systemer som ikke kan repareres. Bruk deler som er spesifikke for 1965 årsmodell, for eksempel den ekstra tåkelys på GT utstyr gruppe eller dynamoen i stedet for en generator.
7

Bestem hvilke deler må skiftes ut eller repareres på interiør av Mustang. The Pony interiør som inneholdt den merkede innkjøringsperiode hester bilde av Mustang på setetrekk var tilgjengelig i 1965. Utnytte originale deler som fem-gauge instrument panel eller tre-korn rattet.
8

Velg ett av de 17 utvendige farger tilgjengelig i 1965-modellen. Male utsiden av kjøretøyet på et godt ventilert sted. Legg noen detaljer som trengs, for eksempel en stripe langs rocker panel.
9

Sett alle gjenværende deler, for eksempel speil, antenne og applikasjoner. Rengjør innsiden av kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/93155.html

Previous:
Next:

Muscle Cars