Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hvordan finner jeg Chevy Nova Cars å gjenopprette?

The Chevy Nova, produsert med start i 1962, er ikke lenger produseres, men kan kjøpes brukt. Chevy endte produksjonen på første kjøring av Nova i 1979, men bilen hadde en andre løp 1985-1988. På grunn av sin alder, mange Chevy Novas er i pari tilstand og vil kreve en stor mengde restaurering. Heldigvis, det er mange nettsteder viet til Chevy Nova, inkludert de som gir restaurering tips og de som selger bilen. Instruksjoner
en

Besøk din lokale brukt-bilforretning. Spør en leder eller selger hvis forhandleren har noen utvalg av Chevy Novas. Hvis forhandleren er en kjede, kan sjefen være i stand til å sjekke beholdningen av flere forhandlere. Vanligvis vil biler på en bilforhandler være i god stand og trenger kun mindre restaurering.
2

Søk i annonser i avisen under "Cars" eller "Til salgs"-delen. Kalle noen liste en Chevy Nova for salg. Per desember 2010, bør en brukt Chevy Nova koste $ 1000 til $ 3000, avhengig av tilstanden.
3

Sjekk online rubrikkannonser og bilsalg nettsteder som Craigslist.com og Cars-on -line.com. På disse nettstedene kan du finne Chevy Novas på steder over hele landet.
4

Legg inn en annonse i den lokale eller online rubrikkannonser under "Looking For" eller "Wanted" liste ditt ønske om en Chevy Nova . Ta med din kontaktinformasjon og hvor mye penger du er villig til å betale. Nevne at du er ute etter en Nova i enhver situasjon, og at du er åpen for biler som trenger seriøs restaurering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/93381.html

Previous:
Next:

Muscle Cars