Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hvorfor kalte de den bilen en Mustang ?

Selv om en rekke historier finnes om tilblivelsen av navnet, krediterer Ford Motor Company et element av andre verdenskrig med inspirerende navnet på sin klassiske bilen , Mustang . Historie

Først vises for publikum på 1964 Verdens Fair , Ford Mustang ble raskt et ikon av den amerikanske kjørebane . Debuterte med en intens buzz 17. april 1964, ble omtrent 22 000 Mustangs solgt på den aller første dagen bilen kom i salg .
Navn

Ford Motor Company sier en World War II jagerfly , P -51 Mustang , inspirert navngiving av det som skulle bli en av verdens mest populære muskelbiler. Ved feirer bilens 40-årsdag i 2004 , beskrev selskapet en hendelse som "en P- 51 Mustang jagerfly veibro av Jack Roush - . En hyllest til opprinnelsen av bilens navn "
< br > Hensyn

En alternativ teori er at bilen ble oppkalt etter den amerikanske vill hest , mustang . Bildene av den ville, gratis, galopperende dyr sannsynlig anket til Ford ledere som en positiv egenskap for navnet på bilen, men selskapet ser ut til å indikere at jagerfly var den primære gnist for hva som ville vokse inn i et fenomen av reise og livsstil .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/93147.html

Previous:
Next:

Muscle Cars